52 évvel fiatalabb nővel jár a 74 éves Mick Jagger

Teljesen meglepte a világot a 74 éves Mick Jagger, amikor kiderült, hogy egy 22 éves nővel jár. A párt nem foglalkoztatja a köztük lévő 52 év korkülönbség sem.

52 évvel fiatalabb nővel jár Mick Jagger – A sokkoló korkülönbség sem zavarja őket

Párizsban bukott le a sztárvilág legújabb párocskája: a 74 éves Mick Jagger pár romantikus napot  töltött itt el 22 éves szerelmével, Noor Alfallahhal.

A Rolling Stones énekese és kedvese nem bujkálnak, bátran vállalják kapcsolatukat, a köztük lévő 52 évnyi korkülönbség sem zavarja őket.

Az amerikai filmproducer hölgy a zenész párizsi koncertjén is ott volt, szabadidejükben pedig sokat kocsikáztak és sétáltak a városban.

Egy közös ismerősük azt nyilatkozta a The Sun című lapnak, hogy:

“Micknek még mindig legendás varázsa van, rajonganak érte világszerte… de ennek ellenére még a zenekar tagjai is meglepődtek azon, hogy egy ilyen fiatal és gyönyörű nő a párja.”

Barátaik szerint akár működhet is ez az egész:

“Mindketten egyedül vannak, és úgy tűnik, hogy nagyon jól szórakoznak egymás társaságában, szóval miért ne lehetnének együtt? Nincs semmi akadálya…”

mickjagger

A pár 2 hetet töltött el Párizsban,

ahol nem szállodában, hanem egy lakásban laktak. A hírek szerint ugyanabban a szerelmi fészekben, ahova Mick Jagger és korábbi szerelme – L’Wren Scott – is gyakran elbújtak egy kis romantikázásra.

Mick nagy szerelme,  L’Wren Scott , 2014-ben halt meg, öngyilkosságot követett el, ami teljesen összetörte a világhírű énekes szívét.

A barátok szerint ha Mick Jagger a boldogságát egy nála 52 évvel fiatalabb nőben találja meg, akkor ahhoz senkinek semmi köze.

 

Forrás

Szólj hozzá, ne tartsd magadba!

A válás 7 lépésben - Szívszorító képek egy képregényrajzoló szerint Kép: boredpanda

A válás 7 lépésben egy képregényrajzoló szerint – Szívszorító képek

Dwayne Johnson, azaz a Szikla lesz az új amerikai elnök? Kép: Twitter

Dwayne Johnson, azaz a Szikla lesz az új amerikai elnök?