Melyik a kedvenc kártyád? - Nézd meg jól, mert a jövőd múlik rajta

Melyik a kedvenc kártyád? – Nézd meg jól, mert a jövőd múlik rajta

Kövess és oszd meg:

Melyik a kedvenc kártyád? – Nézd meg jól, mert a jövőd múlik rajta. Nem kell elsőre dönteni, nézd meg alaposan mind a 4  kártyát és ami nagyon vonz, az a tied.

Melyik a kedvenc kártyád? – Nézd meg jól, mert a jövőd múlik rajta

Az 1. a kedvenc?

Mostantól a hűség, odaadás, kölcsönös szeretet és tisztelet időszaka következik be az életedben. Teljes békesség, megnyugvás, harmonikus szakasz jön.

2. kártya

A kapcsolataidban most nagy a feszültség, sok a kétely, a kérdőjel. Megrendült a bizalmad és nagyon feszült is vagy emiatt. Mindkét fél akar a megoldáson dolgozni, te is, ő is. Ez időbe telik, de végül visszataláltok egymáshoz és minden megoldódik.

3-as az abszolút kedvenc kártya?

Nagyon vágyakozol valami, vagy valaki után. Rengeteget álmodozol, ábrándozol. Vágysz a kölcsönös érzelemre. Lehet szó itt barátságról, szerelemről is, munkahelyi sikerekről is, elismerésről is. Fontos lépéseket fogsz tenni annak érdekében, hogy elérd, amit szívből szeretnél.

4-es kártya

Tisztelet fogsz kivívni a környezetedből és csodálatot. Olyan lépéseket teszel, amivel mások életén fogsz segíteni. Elképesztően nagy szíved van, sokan fognak megkeresni a közeljövőben a problémáikkal.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: onedio

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük