Sorsdöntő részlet - Lelked mélyét tárja fel ez a teszt

Sorsdöntő részlet – Lelked mélyét tárja fel ez a teszt

Sorsdöntő részlet – Lelked mélyét tárja fel ez a teszt. Egy feladatod van csupán. Nézz rá a képre és amit legelőször meglátsz az a döntő. Nem szabad gondolkodni, tényleg első ránézésre dönts. Nézzük, mit is jelent az adott képrészlet!

Mindent elárul Rólad ez a teszt

1. Ha az arcot láttad meg először – Sorsdöntő részletek jönnek:

Az életed olyan, mint egy nyugodt folyó, fényes, tiszta, de jelentősebb események nélküli. Változtatni akarsz, vágysz valami újra, kalandra, érzelmekre, változatosságra, de félsz kockázatot vállalni.

Pedig nagy szükséged lenne a változásra.

Új tapasztalatokat kell szerezned és érdekes emberekkel kell találkoznod. Ez az egy életed van, nincs idő várni, ki kell használni a jelent!

Mozdulj ki, kirándulj, menj társaságba, kirándulni, tegyél olyan dolgokat, amit eddig nem.

Törj ki a saját börtönödből, mert különben a lelked belepusztul a jelenlegi helyzetedbe. Ha végre mersz lépni, az teljes mértékben meg fogja változtatni a jelenlegi életedet.

Ki fogsz nyílni újra, mint egy virág és minden egyes pillanatot élvezni fogsz.

Menj, indulj, mozdulj, most jött el az időd! Ne félj a változástól!

2. Tehén

Rendkívül figyelmes személy vagy, és gyakran észreveszed, amit mások nem látnak. Ennek hangot is adsz, de csak és kizárólag segítő szándékkal.

De az emberek jobban szeretik homokba dugni a fejüket és nem akarnak tudomást venni a gondokról. Emiatt pedig rád haragszanak meg szinte mindig. Ne ess kétségbe. Maradj ugyanaz a kíváncsi és figyelmes személy, mint eddig.

Találkozni fogsz egy olyan emberrel, akit pont ez a gondolkodásmód fog megragadni, szinte mágnesként fogod vonzani ezt az illetőt.

Ha egyedül vagy jelenleg, akkor készülj, mert óriási változások következnek be és olyan mély, őszinte kapcsolat vár rád, amiről még csak álmodni sem mertél.

Ha pedig kapcsolatban élsz, ez az ember fenekestül fogja felfordítani az eddigi, nyugodtnak és biztosnak hitt életedet. Csak rajtad múlik majd, hogy kész vagy a változásra vagy nem.

3. Ha elefántfejű személyt láttál meg vagy a mellette lévő embert

Ha egy embert látsz egy elefánt fejével vagy az emellett lévő embert, akkor azt jelenti, hogy túlságosan zaklatott időszakodat éled meg jelenleg. Úgy érzed nincs béke és nyugalom sem benned, sem körülötted. Annyira sok a gond, hogy szinte már koncentrálni sem tudsz.

Itt az ideje annak, hogy megállj és gondolkodj. Muszáj számot vetned a helyzettel, a gondokkal és megoldáson is kell törni a fejed. Nem jó hogy egyik dologból kapkodsz a másikba, mindenbe belekezdesz, de semmit sem tudsz befejezni.

Nem ebben rejlik a megoldás. A probléma megoldása régóta ott hever a szemed előtt, de a nagy kapkodásban eddig nem vetted észre.

Állj meg, nyisd ki a szemed, a lelked, az agyad és meglátod olyan erőre fogsz kapni, mint még sosem, a gondokat pedig így tiszta fejjel és szívvel végre le tudod küzdeni.

4. Ha láttál egy kígyóval rendelkező arcot

Ha az első dolog, amit észrevettél, egy kígyóval rendelkező arc volt, akkor ez azt jelenti, hogy nagyon sok irigyed és ellenséged van jelenleg. 

Ez pedig állandóan megakadályoz téged abban, hogy feltöltődj, fejlődj. Erős negatív energia van körülötted, olyan ember irányából is érkezik, akiről nem is gondolnád. Ezek az energia-vámpírok ártani akarnak neked, féltékenyek a sikereidre, el akarják venni az örömödet, azt akarják látni, hogy elbuksz.

Nyisd ki jól a szemed, mert akit barátnak hiszel, nem biztos, hogy az. 

Keresd meg az igaz szívű embereket körülötted, azokat, akik igazi érzelmekkel közelítenek feléd.

Hamar le fognak bukni azok, akik ártó szándékkal vannak melletted, de ehhez fel kell adnod a naivságodat és sarkadra kell állnod.

Ez az igazi akadály jelenleg az életedben, küzdd le és új szintre léphetsz!

5. Ha pedig oldalt a nagy arc mellett látható profilt, vagy állatot vetted észre

Olyan szakaszban vagy, amikor nem tudod merre és hogyan tovább. Tudod mire vágysz, mi az álmod, de valamiért úgy érzed nem jó irányba haladsz. Nem érted, nem találod a probléma okát és a helyzet minden energiádat, lelkesedésedet megöli.

Nem szívesen fogadsz el tanácsot, sem segítséget, pedig ennek pont most lenne itt az ideje. A segítő kezet, el kell fogadni, mert olyan irányba terelhet, amiről mindig is álmodtál.

Az energiáid újra életre kelhetnek, látni fogod a célt, de ehhez le kell vetkőznöd a keménységedet, teljes önállóságodat. Az álarc, ami az érzékeny, sebezhető lelkedet takarja most fog lehullani.

Ne félj, ez csak jót fog hozni az életedbe!

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: parenting

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük