Szerinted melyik a leghosszabb kötél? - Találó teszt.

Szerinted melyik a leghosszabb kötél? – Találó teszt

Kövess és oszd meg:

Szerinted melyik a leghosszabb kötél? – Találó teszt.

Teszt, ami a figyelemről, logikáról szól. Nézd meg ezt a képet, adott rajta 4 kötél, amin különböző csomók láthatóak. A feladat egyszerű: döntsd el, szerinted melyik a leghosszabb.

Utána nézd meg mit is jelent ez!

Indulhat a teszt? Jó szórakozást!

A

Nagyon érdekes választás. Egyedülálló személyiséged van, ami ötvözi a kreatív természetet gyakorlatias gondolkodásmóddal. Egyszerű ötleteidből mindig valami szép és működőképes dolog születik. Nagyon sokoldalú személy vagy. Logikus gondolkodású és igen emberbarát. Szíveden viseled mások gondjait és mindig próbálsz segíteni.

B

Szereted a számokat, mintákat, formákat és a hagyományokat is. A bevált, jól ismert és tudományos megközelítést kedveled az üzleti életben. A matematikát a gyakorlatban is gyakran használod. Szerinted a logika és a megfigyelés az élet minden területén, a legnehezebb pillanatokban, a mindennapokban is sokat segíthet. Szinte belelátsz az ember fejébe, próbálod kiismerni a másikat a szavaiból, mozdulataiból. Néha azonban túl hamar vonsz le következtetéseket.

C

Hatalmas a fantáziád. Rengeteg történet kavarog a fejedben. jól kommunikálsz szóban és írásban is. Nagyon könnyen meg tudsz győzni másokat, hatsz az emberre. A kisugárzásoddal szinte magával ragadod az embereket, olyan vagy, mint egy szélvész.  Jó pszichológus is lennél, mert nem csupán beszélni tudsz jól, de kiváló hallgatóság is vagy. Az emberek gyakran neked mondják el mi bántja őket.

D

Igazi vezető típus vagy. Jól irányítasz, helyesen hozol meg döntéseket, de ember is tudsz maradni, még a legkeményebb helyzetekben is. Ha bármilyen feladattal szembesülsz, több megoldást is felvázolsz, alaposan átgondolod a lehetőségeket. Előrelátó vagy, tudod mikor mit kell lépni a siker, eredmény érdekében. Mindig előre gondolkodsz. Nagyon okos vagy, kiváló üzleti érzékkel rendelkezel. Nagy sikerekre vagy képes.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: brainum

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük