Ennek a 4 csillagjegynek brutálisan nehéz elrabolni a szívét

Ennek a 4 csillagjegynek nehéz elrabolni a szívét

Kövess és oszd meg:

Ennek a 4 csillagjegynek nehéz elrabolni a szívét.

Mérleg

Ez az ember állandó kételyben él, többek között a szerelmi kérdésekben is folyamatosan bizonytalan. Nem tudja mit keres, kit szeretne, keres, kutat, sok helyen, sok emberrel. De ezt legbelül élvezi.

Hogy vadászhat, kereshet szabadon, magyarázkodás nélkül. Persze jó lenne, ha meg tudna állapodni, tudja ezt ő is, de úgy érzi még nem találta meg azt, aki mellette érdemes lenne lehorgonyoznia. Inkább élvezi az életet, a lehetőségeket, amíg csak lehet.

A Rák csillagjegynek is nehéz elrabolni a szívét

Ez az egyik legszenvedélyesebb és legérzékibb csillagjegy. A Rák által választott ember azt gondolhatja, hogy elnyerte a főnyereményt, de tévednie kell. A Rák menekül a komoly kapcsolatból, mert fél, hogy megégeti magát.

Nagyon tud szeretni, de retteg, hogy elveszíti társát. És ez okozza a vesztét általában. A túlzott félelem és bizalmatlanság. 

A Nyilas csillagjegynek is

Ez a csillagjegy nem bírja  a napi rutint. Kalandokra, élményekre vágyik, ami nem összeegyeztethető számára a komoly kapcsolattal.

Fontos számára a tűz, az élmény, állandóan menne , új dolgokra vágyik. 

Skorpió

Ezek az emberek önállóak, elérhetetlenek és érthetetlenek. Nehezen nyitják ki a szívüket. A Skorpiók félnek a kötelezettségektől és a felelősségtől. 

Ennek a csillagjegynek a képviselői nem akarnak másoktól függni, és utálják a sebezhetőség érzését. Pont ezek miatt nehezen mennek bele egy komoly kapcsolatba.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük