Melyik irányba forog? Elképesztő dolgot jelent a válasz

Melyik irányba forog? Elképesztő dolgot jelent a válasz

Kövess és oszd meg:

Melyik irányba forog? Elképesztő dolgot jelent a válasz

Melyik irányba forog?

Melyik irányba forog? Ha szerinted balra:

Őszinte vagy magaddal szemben és más emberekkel is. Néha nagyon nyers módon közlöd az igazat, de a természetes varázsod hamarosan elfelejteti az emberekkel a negatív érzéseket.

Erős vagy és mindenkit lenyűgözöl, aki a közeledben van.

Ha szeretsz valakit, felforrósítod az életét, mint a nap. Ha pedig nem kedvelsz egy embert, akkor nem fogod elrejteni az érzéseidet, valószínűleg ez a személy érezni fogja a kommunikáció első másodpercétől az ellenszenvedet.

Ha szerinted jobbra:

Bájos személyiség vagy, tele fénnyel, kedvességgel. Olyan vagy, mint másnak a gyógyszer. Meggyógyítod az emberek lelkét. Ragyogsz.

Külsőleg egyszerű és vidám ember vagy, széles társadalmi körrel rendelkezel, könnyű és kellemes kommunikálni veled. Sokan többször észrevették, hogy a veled való kommunikáció után jobb kedvük lett és tele lettek tettvággyal, tervekkel, energiával. Nagyon pozitív energiát sugárzol és szívesen segítesz másokon, másoknak.

Azonban nagyobb gondot kell fordítanod magadra. Ezután az életed szépen fog fejlődni. Ne csak másokra gondolj, ne hagyjad ki az élet által felkínált lehetőségeket.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: zen

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük