Íme a 4 legokosabb csillagjegy - Nem is sejtenéd kik ők

Íme a 4 legokosabb csillagjegy – Nem is sejtenéd kik ők

Ez a 4 csillagjegy a legokosabb – Nem is sejtenéd kik ők

Oroszlán

Okosak, mert tapasztaltak sokat. Abszolút megélnek és kihasználnak minden percet az életükben és sok-sok tanulságot képesek levonni a dolgokból. A másik hibáit azonnal észreveszi, megjegyzi és ha kell, az adott pillanatban fel is használja.  Kiemelkedő vezetői tulajdonságai vannak, amelyek miatt még intelligensebbnek tűnik.

Könnyedén lépnek kapcsolatba másokkal, nagyon erős személyiségek. Tudják hogyan kell helyesen viselkedni, mellettük nem lehet unatkozni. Úgy irányítják a szálakat, ahogy csak akarják. Viszont ezt csak óvatosan, a háttérben maradva teszik. Mert hasznuk így lesz a legtöbb.

Bak csillagjegy

Nagyon okosak és mindig új és új dolgokat akarnak tanulni. Büszkék az elért eredményeikre, ezt nem is rejtik véka alá. Bölcs döntések jellemzik a munkájában, mindig jókor ragadja meg a lehetőséget, de igyekszik mindig kiemelkedő státuszban tartani saját magát.  

A nyugalom és az önellenőrzés jellemzi. A hangos és idegesítő emberektől távolt tartja magát, mert csak akadályozzák a céljai elérésében. Magánéletében abszolút nem szabad és nem független, erősen támaszkodik a másik félre.

Vízöntő

Okos és nagyszerű humorérzékkel rendelkezik, ami segít neki abban, hogy a lehető legjobb körökben mozoghasson. Nagyon találékony és kreatív, a legdurvább helyzetből is kivágja magát. Szeret és tud tanulni, csak úgy szívja magába a tudást.

Nagyon kreatív csillagjegy. Nem az ötletek zsenialitása, hanem a gyors tett teszi őt igazán különlegessé. Kiváló memóriával, veleszületett kíváncsisággal rendelkeznek. Hamar megtalálja a közös nyelvet mindenkivel.

Skorpió

Hihetetlenül erős hatodik érzékkel bír, ami szinte mindig segíti őt abban, hogy ki tudjon törni a tömegből és mindenki észrevegye őt. Először mindig megpróbál gondolkodni, majd csak utána cselekedni, ez miatt pedig a legintelligensebb csillagjegyek közé sorolják. Arra vágynak, hogy a dolgok maguktól menjenek, nem nyugszanak, amíg egy adott feladatot be nem fejeznek.

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszik. Ez vonatkozik az üzleti dolgokra és a magánéletre is. Hűséges és odaadó társ, akinek fontos a kapcsolat tisztasága és a másik megértése, elfogadása. Képes bosszút állni, ezt nagyon kiterveli és biztosan fájni fog a másiknak.  

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük