Csodálatos lélek teszt - Mit láttál meg először e képen?

Csodálatos lélek teszt – Mit láttál meg először a képen?

Kövess és oszd meg:

Csodálatos lélek teszt – Mit láttál meg először a képen?

Ez a lélek teszt a személyiségedről, életedről szól. Egyetlen részlet a képen komoly dolgokat tár fel. Segíthet eligazodni a jelenben, múltban. Érdemes kipróbálni!

Csodálatos lélek teszt – Mit láttál meg először e képen?

Horgász

Szabad szellem vagy. Nem érdekel, ha olykor egyedül vagy, illetve az sem, ha nem fogadják el azt, amilyen vagy. Bárhova is sodor az élet, a hozzáállásod miatt mindenhol boldognak érzed magadat.

Független ember vagy, akit nehéz betörni. Csak az tudja magát igazán belopni a szívedbe, aki úgy fogad el, amilyen vagy és nem akar megváltoztatni.

Bármerre is jársz, nyitva van a szemed, a bajbajutottakat mindig észreveszed és soha nem mész el mellettük. Ahol csak tudsz segítesz, de vigyázz, mert jóindulatoddal és nagylelkűségeddel visszaélhetnek.

Tűz és mellette az ember

Tudatában vagy tetteidnek, cselekedeteidnek. Tudod, hogy amit teszel befolyásolhatja a körülötted lévőket is. Biztos vagy magadban, figyelsz a körülötted zajló dolgokra, különösen figyelsz a családodra, barátokra.

 Mindig biztos vagy a döntéshozatal során és mindig gondolsz a jövődre. Hajlamos vagy azt hinni, hogy mindig igazad van.

Ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, nem fordulsz magadba, rögtön kidolgozol egy B-tervet és mész a másik irányba. Próbáld meg meghallgatni mások véleményét is és tanuld meg elfogadni, hogy a nézetek különbözhetnek a tiedtől.

Sosem vagy egyedül, szinte mindig emberek vesznek körül. Szeretsz társaságban lenni és fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad.

Arc

Szenvedélyes ember vagy, tele érzelemmel. Bár néha próbálod takargatni, de szinte mindig kimutatod akarva-akaratlanul, amit érzel. Nem szeretsz egyedül lenni, nagyon tudsz szeretni, talán túlságosan is. Ragaszkodó típus vagy. Próbálsz erős lenni, de kis dolgoktól is össze tudsz törni.

Hajlamos vagy arra, hogy a saját magad akaratát, vágyait elnyomod egy másik ember kedvéért és csak az lesz a fontos, amit ő akar. Általában mások akarata érvényesül az életedben. Tudod, hogy ez nem jó, tudod, hogy így te, a szíved, a lelked háttérbe szorul, de gyengének érzed magad ahhoz, hogy a sarkadra állj és harcolj az álmaidért. Viszont egyre inkább kezdesz ebbe belefáradni, szeretnél kinyílni, mint egy virág.

A legelső lépést nehéz megtenni, de utána könnyebb lesz. Akkor fogod csak igazán szépnek látni az életedet, ha megtanulod azt, hogy TE is fontos vagy.

Víz

Különleges képességekkel rendelkezel, a legnagyobb káoszban is meglátod az egységet. Minden szálat ki tudsz bontogatni és igen türelmes ember vagy. Apró lépésekben haladsz az életedben, de kitartóan, ügyesen. Minden apró részletet észreveszel, téged nem lehet átverni. Mélyen belelátsz az emberek lelkébe és könnyen észreveszed, ha valaki hazudik. Szereted, ha simán mennek az életedben a dolgok, utálod a buktatókat.

Fák

Büszke ember vagy. Erős akarattal rendelkezel és igen céltudatos vagy. Amit akarsz, azért foggal, körömmel harcolsz. Soha nem adod fel.  Mindig gyorsan reagálsz mindenre és úgy érzed akkor haladsz a legjobban, ha egyedül lépkedsz a célod eléréséhez vezető úton. Igazi vezető típus vagy. Viszont meg kellene tanulnod hallgatni másokra is és bizony néha át kellene engednek másoknak is a vezetést. Nem baj, ha néha lazítasz egy kicsit Igazi csapatjátékos vagy, olyan ember, aki akkor érzi magát a legjobban, ha társaság veszi körbe. Ilyenkor érzed igazán, hogy élsz. Rettegsz az egyedülléttől. Ha nincs melletted senki, akkor magányos és bizonytalan vagy, nem találod a helyed.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: brainum

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük