kártya

Egyetlen kártya megmutatja mi vár rád – Varázslatos teszt

Kövess és oszd meg:

Egyetlen kártya megmutatja mi vár rád – Varázslatos teszt

Pont egy olyan helyzetben vagy, amikor nem tudod merre és hogyan tovább? Úgy érzed jól jönne egy jel, ami segít átlendíteni a holtponton?

Segítünk, csak egy dolgod van: válassz egy kártyát! Melyik az a kártya, amelyik vonz?


Néha vannak az életünkben olyan helyzetek, amikor minden zavaros és nem tudjuk, mit kell tennünk, és milyen irányba kellene mozdulnunk.

Egy ilyen hosszú ideig tartó problémás és bizonytalan időszak végül kiránthatja a talajt a lábunk alól és végül teljesen elveszíthetjük a helyzet irányítását.

Ilyen pillanatokban sürgősen szükségünk van egy tippre, vagy csak egy kis jelre.

Ha te is pont egy ilyen jelet keresel, akkor van egy jó hírünk! Fontos dolog vár rád, egy igazi jel, ami segíthet neked, rajtad.

Ehhez állj meg egy pillanatra, hallgass a belső hangodra.

Dönts szívből és válassz egy kártyát.

Válassz egy kártyát, ez egy jel számodra – Fontos dolgot üzen

1. kártya

Lassíts, ne próbáld meg mindig irányítani az események alakulását. Adj időt arra, hogy a dolgok, helyzetek beforrjanak. Ha nem így teszel, akkor a türelmetlenséged sok csalódást fog okozni.

2.

Mosolyogj az életre és akkor az élet visszamosolyog rád. A boldogság a kezedben van! Ez most a te időd, te lehetőséged. Nyisd ki a szemed, ragadd meg az alkalmat!

3.

Ha valami nem tesz boldoggá, azt el kell engedni. Legyél bátor és ne félj az ismeretlentől. Most van itt az idő, hogy megtedd az első lépést egy új és elképesztő élet felé. Csak a boldogság vár rád, de ne állj meg, indulj!

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: brainum

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük