Kívánság teszt - Ez a teszt megmutatja, teljesülnek-e az álmaid

Kívánság teszt – Ez a teszt megmutatja, teljesülnek-e az álmaid

Kövess és oszd meg:

Kívánság teszt – Ez a teszt megmutatja, teljesülnek-e az álmaid. Ez a teszt az álmokról, kívánságokról szól. A 4 közül az egyik kártya a tied.  Első ránézésre dönts! Azt a kártyád válaszd ki, amelyik legelsőre vonzotta a tekintetedet! Ne mérlegelj, ne habozz, válassz szívből!

Indulhat a teszt? 

1-es kártya

Eljött a cselekvés ideje. Eddig is voltak nagy álmaid, de féltél a kudarctól, nem mertél nagy dolgokba belekezdeni. De most eljött a te időd.

Most kezdj bele a célok megvalósításába, indulj el ezen a szép és érdekes, izgalmakkal teli úton, meglátod az eredmény nem fog elmaradni.

2-es kártya

Úgy érzed túl sokat kell harcolnod, tenned azért, hogy elérd az álmaidat. Úgy véled, sokkal több akadályt gördít eléd a sors, mint másoknak. Egy állandó küzdelem az életed. De ez egy igazi ellenőrzés, egy lecke, hogy bebizonyítsd méltó vagy-e arra, hogy megkapd a várva várt jutalmat, a célt.

Ez az egész csak megerősít téged. Ha nehéz az út, biztosan nem fogod elfelejteni azt ami most vagy és azt sem honnan jöttél. Amikor végre eléred a célodat, az alázat, a tisztelet azután sem veszik ki belőled.

3-as

Tökéletesen tudod, hogy ahhoz, hogy valamit megkapj, erőfeszítéseket kell tenned. Ne hagyd abba soha, küzd, tegyél, harcolj és szerezd meg, amire igazán vágysz. Nagyon közel van az álmaid beteljesülésének időszaka.

Már csak egy kicsit kell várnod , és a sors ajándéka megérkezik. Ez az ajándék pedig az összes álmodat, elképzelésedet felül fogja múlni.

4-es

A legerősebb fegyvered a hit és a remény. Ha tényleg el akarsz érni valamit, akkor nem fogsz visszavonulni és addig harcolsz, amíg a terved meg nem valósul.

Ez az oka annak, hogy hamarosan valóra válik egy régi álmod, vágyad, de készülj fel, mert akkor fog bekövetkezni a csoda, amikor nem is számítasz rá, nagyon váratlan formában érkezik a szerencse.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: brainum

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük