Ennek a 3 csillagjegynek különleges tulajdonsága van

Ennek a 3 csillagjegynek különleges tulajdonsága van

Ennek a 3 csillagjegynek különleges tulajdonsága van. Mondhatni ritka az, ami rájuk jellemző. Ez a 3 csillagjegy nagyon különleges: az esze és a szíve is a helyén van.

Ez a 3 csillagjegy nemcsak okos, hanem kedves is
Ez a 3 csillagjegy nemcsak okos, hanem kedves is

Nyilas csillagjegy is igen különleges

Az eszed és a szíved is a helyén van. Életed minden pillanatának értéke van, érzelmileg egy kicsit mélyebben tapasztalod meg a dolgokat, mint mindenki más. Nem tudod, hogyan kell megbirkózni a nehézségekkel.

A mélységekből nagyon nehezen állsz fel, megvisel, ha valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd. Nagyon eredeti a gondolkodásod, saját stílusod és jó képességeid vannak. Midig megvéded az igazadat.

Bika

Te igazi harcos vagy! Tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban szinte áramlik belőled. Olyan szemed, tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás, amely egyenesen behatol a másik ember lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg.

Szűz

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: StoryMix

1 thought on “Ennek a 3 csillagjegynek különleges tulajdonsága van

    Névtelen

    (2023-08-08 - 10:03)

    AZ i es az a betunek miert nincs szama?sokaig kerestem de nem talaltam.hol vannak?Kar volt az idopocsekolasert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük