Óriási pofonokat kapott az élettől ez a 3 csillagjegy - Ezt tanulták belőle

Óriási pofonokat kapott az élettől ez a 3 csillagjegy – Ezt tanulták belőle

Óriási pofonokat kapott az élettől ez a 3 csillagjegy – Ezt tanulták belőle.

Kos csillagjegy

A Kos óriási erővel rendelkezik, hiszen egyszer, de akár többször is előfordult már életében a lehető legnagyobb mélypont. Ez egy igazi fordulópont volt az életében, amely megmutatta neki, hogy az élet nem egy rózsaszín álom. Arra kényszerítette ez a mély helyzet, hogy fejest ugorjon az igazi, kemény világba. De ez az óriási pofon nem tudta leteríteni. Embert formált a Kosból, fel tudott állni, újra tudta kezdeni, fel tudta venni a harcot. Ez a mélypont igazi embert faragott belőle és erősebbé tette.

A Kos megtanulta azt, hogy foggal-körömmel küzdeni kell a végsőkig, hogy nem szabad feladni. Hogy a remény utolsó szalmaszálába is kapaszkodni kell és minden lehetőséget meg kell ragadni.

A Kos mindig határozottan a céljai felé halad, nem hátrál meg. Legyen szó munkáról, pénzről, családról, szerelemről, bármiről.

Nem fél a nehéz munkától, sem a nehézségektől. Szinte már makacsul tart a céljai felé. Megtanulta kezelni ezeket a nehéz helyzeteket.

A Kosban rejlő indulat mögött ott a türelem is. Ez a csillagjegy egy képzett, edzett harcos. Akit az élet formált, edzett és aki jó irányba tudott változni, formálódni.

A Kosnak sose mondd, hogy szerencséd volt!!! Ő erre csak szomorúan elmosolyodna, hiszen tudja senki, soha nem fogja megérteni, hogy mennyi munkába, áldozatba, lemondásba, erőbe és kitartásba került mindaz, amit elért eddig.

Rák

A Rák hamar megtanulta mit is jelent a csalódás, az árulás. A lelki pusztítást a saját bőrén tapasztalta meg. De ez a sok fájdalom sem tudta elvenni tőle a reményt és a türelme mindig végtelen maradt.

A Rák képes ara, hogy csak gyűjtse, gyűjtse magába a fájdalmat, egészen mélyre képes elraktározni ezeket.

A kudarcot elfogadja és szorgalmasan folytatja tovább az útját. Az élet igencsak próbára tette ezt a csillagjegyet, de a Rák jól vizsgázott. Tudja, hogy minden szép pillanat egy ajándék illetve azzal is tisztában van, hogy amit elért, az nem az égből pottyant le. Mindig tenni kell az álmokért.

Ikrek

Az Ikrek egy nyitott lélek benyomását kelti. A mosolya, a kedvessége, az energiái, a kommunikációja mind-mind azt sejtetik, hogy ő egy boldog, sikeres, elégedett ember. Olyan, akinek teljes az élete.

De ez a csillagjegy már egészen kicsi korában és igen hamar megtanulta, megtapasztalta azt, hogy az életnek van egy másik, igen sötét oldala.  Egy olyan, amit gondosan elrejtenek mások elől, és semmi esetre sem beszélnek róla. Ezért az Ikrek igazi gondolatainak, igazi lelkének megismerése nehéz és hosszadalmas feladat. Nem szívesen és nem mindenkinek mutatja meg az igazi arcát, mert fél.

Apró dolgokban az Ikrek türelmetlen tud lenni, de ami a globális projekteket illeti, egészen elképesztően kitartó. Ha kell, éjjel-nappal dolgozik, csak közelebb kerüljön céljaihoz, álmaihoz. A párkapcsolatában is kitartó. Ha kell évekig vár az Igazira, mert rendületlenül hisz abban, hogy létezik a nagy Ő. A kemény pofonok megedzették, soha nem ad fel semmit és végül sikerül elérnie a boldogság csillagát.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük