Sorsdöntő időszak lesz az ősz 3 csillagjegy számára

Sorsdöntő időszak lesz az ősz 3 csillagjegy számára

Kövess és oszd meg:

Sorsdöntő időszak lesz az ősz 3 csillagjegy számára. Változások jönnek, mégpedig óriási változások a következő évszakban. Ezután már semmi sem lesz olyan, mint előtte. De vajon ez pozitív vagy negatív változás lesz? Elmondjuk kikre vár sorsdöntő időszak és ki, mire számíthat az ősz folyamán.

SKORPIÓ

A boldogsághoz vezető utad hosszú időn át tartó küzdelem és nehézségek után most ősszel végre elkezdődik. Előtte mindig, mindenért kőkeményen harcoltál, küzdöttél, de most sorsdöntő változás fog beállni az életeben. Végre megnyugodhatsz, megpihenhetsz. Ennek a csillagjegynek eljön az életébe mindaz, amiről eddig csak álmodott, amire várt, vágyott. Pénz, szerelem és utazás. Sok-sok éve szeretted volna mindezt behozni, bevonzani az életedbe, most végre elérkezik a boldogság ideje.

KOS

Október lesz számodra a sorsdöntő időszak, a fordulópont. Rengeteg kudarc ért idén, szerelem és munka terén is. nem jutottál egyről a kettőre, pedig teljes erődből igyekeztél. Ősszel végre véget érnek a kudarcok ennél a csillagjegynél és minden megváltozik. Méghozzá jó irányba. A kellemetlen események sorozata után most minden átfordul, és átlendülsz egy holtponton. Az állandó akadályok végre elhárulnak az utadból és az ősz elhozza a szerencsét, az örömöt, sikert és a békét az életedbe.

OROSZLÁN

Eleged van már a bizonytalanságból, hogy azt sem tudod hova kapkodd a fejedet, annyira gyorsan változik mindig minden. Egész évben próbáltál árral szemben haladni, de végtelenül belefáradtál már az örökös harcba. De eljött a fordulatpont az életedbe. A stabilitás fogja jellemezni az őszt. Minden javulni fog, lassan, de biztosan. A váratlan és mély nyomot hagyó kudarcok után minden újra jóra fordul. Eddig idén szinte csak közönnyel találkoztál az emberek részéről és hidegséggel. Ez nagyon megviselt téged. Végre ősszel megjelenik az életedben a törődés, a jóság és a szeretet, amire olyan régóta vágytál. Ez pedig nem egy múlandó dolog lesz, hanem egy fix, stabil pont az életedben. Nem kell többet egyedül küzdened, egyedül menetelned az életben.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük