Villám jóslat a következő 7 napról

Villám jóslat a következő 7 napról

Kövess és oszd meg:

Villám jóslat a következő 7 napról. Egy kártya vár rád a négy közül, válassz egyet és olvasd el milyen lesz a következő heted.

Egyszerű és gyors választ kaphatsz arra a kérdésre, hogy vajon mi vár rád a következő 7 napban.

Itt van 4 kártya és azt kell kiválasztanod, ami közelebb áll a szívedhez és a lelkedhez. Nyugodtan gondolkozz, nézd meg alaposan, nem kell elsőre dönteni!

Ezt a képet választottad? Íme a rád vonatkozó villám jóslat:

Megoldásra van szükséged, mert egy olyan probléma áll fent, amit jelenleg nem tudsz megoldani. Kezedben fogod tartani a dolgokat, mert rá fogsz jönni mit kell tenned. Másokra nem számíthatsz, abszolút a te saját, személyes döntésed lesz.

A villám jóslat ezt mondja, ha ezt választottad:

Kisebb baj, gond, előre nem látható nehéz helyzet, veszély leselkedik rá a következő napokban. A  konfliktusok változáshoz, veszteséghez, csalódáshoz vezetnek majd. Figyelj az egészségedre, fokozott figyelmet és óvatosságot igényel a következő 7 nap. Ha nyitva tartod a szemed és figyelsz, akkor nem lesz gond. Elég nehéz napjaid lesznek. De utána ismét kisüt a lelkedben a nap és minden megoldódik.

Ez a kép fontos üzenetet hozott neked:

Veszteség, hamis barátok, rejtett ellenségek, rossz gondolatok, hamis érdekek jellemzik a következő napjaidat. Vigyázz kik vesznek körül, mit mondanak neked vagy rólad. A saját érdekeidet tartsd szem előtt és harcolj az igazadért. Eddig titkolt, vagy hiányos információk láthatnak napvilágot. Megpróbálnak manipulálni téged és becsapni. Vigyázz, az eszedre hallgass, ne a szívedre!

Ez vár rád a következő 7 napban, ha erre esett a választásod:

Hűség, odaadás, barátság jellemzi a következő hetedet.  A siker alapját az életedben most a barátaid jelentik.  Akár közös üzletbe is foghatsz velük, a siker garantált lesz. Tele vagytok jobbnál, jobb ötletekkel. Megértés és kölcsönös tisztelet – minden helyzet kialakításának alapja. Nagyon hatékony napjaid lesznek, elégedettség fog eltölteni.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük