Különleges szerelem teszt - Mit látsz a képen?

Különleges szerelem teszt – Mit látsz a képen?

Kövess és oszd meg:

Különleges szerelem teszt – Mit látsz a képen? Egyetlen gondolat elképesztően érdekes dolgokat jelenthet. Ez a különös kép például a szerelem terén nyitja meg a mélységeket, attól függően, hogy mit látsz rajta meg elsőre.

Ez egy optikai csalódás, tehát különböző emberek más-más dolgot vélnek látni rajta. Egy a fontos: az első benyomás számít és így lesz a legpontosabb ez a szerelem teszt.

Különleges szerelem teszt – Mit látsz a képen?

Tésztát láttál meg?

Méltóságteljes ember vagy, tiszteletben tartod a saját érzéseidet, vágyaidat és a párodét is. Fontos számodra a kapcsolatban az őszinte feltételek nélkül szeretet és teljes bizalom. Csak hűséges ember mellett maradsz, aki egyszer félrelép, soha többet rá sem nézel, fel is út, le is út neki.

Egy lányt fedeztél fel rajta?

Fontos, hogy a szeretted egyenlő legyen veled.

Egy erős személyiségre vágysz, csak egy veled egyenrangú féllel tudsz megfelelő és stabil kapcsolatot kialakítani.  Fontos, hogy ugyanolyan önálló legyen, mint te. Másnak esélye sincs nálad.

Szerinted ez kép egy nagy kamu és semmi normális sincs rajta, csak egy nagy zűrzavar, amiben nem formálódik ki semmi, de semmi.

Utálod az unalmat, a megszokott dolgokat, a rutint. Szereted viszont a jó hangulatot, a tréfát és te aztán tudsz szívből szórakozni, élni. Csak olyan mellett érzed jól magad, aki hozzád hasonlóan imádja az életet. Aki tud örülni a legapróbb dolgoknak is.

Se nem tésztát, sem nem lányt nem láttál, viszont észrevettél rajta más formát.

Nem vagy egyszerű ember. Szükséged van a harmóniára a kapcsolatban. Akkor működőképes számodra egy kapcsolat, ha a társad igazi beszélgetőpartnered, akivel meg tudod osztani nézeteidet, gondolataidat, érzéseidet és aki mellett sosem unatkozol. Fontos, hogy igazán érdekes ember legyen az, aki téged szeretne párjának.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT >>>

Kép forrása: https://www.mirror.co.uk/

Kövess és oszd meg:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük