Melyik kísértetkastélyba mernél bemenni? A félelem mély tesztje

Melyik kísértetkastélyba mernél bemenni? A félelem mély tesztje

Melyik kísértetkastélyba mernél bemenni? A félelem mély tesztje. Csak válassz egyet. Mindegy hogy vont, vagy taszít, esetleg félelmet kelt benned, a lényeg az, hogy az egyik felhívja a figyelmedet. Ez a te kísértetkastélyod.

Ebbe a kísértetkastélyba mernél bemenni?

Nincs konkrét félelmed. Ehelyett gyakran van a szívedben valami rossz érzés, stressz, félelem. A legjobban attól rettegsz, hogy elveszítheted azt, akit igazán szeretsz.  Félsz a magánytól és attól, hogy nem szeret téged senki. Szükséged van támaszra, társra, enélkül elvesznél. 

Ezt választottad?

Borzasztóan összetett ember vagy. Folyamatosan azt gondolod, hogy nem leszel képes megbirkózni az adott feladattal, gonddal. Ez a bizonytalanság sok félelmet kelthet benned. A szürke, mindennapi élettől rettegsz. Ugyanis szükséged van a szikrákra, élményekre, változatosságra.

Ez a kísértetkastély keltette fel a figyelmedet?

Elég negatív természetű vagy. Félelmeid mindenben mindig ott vannak.  Zavart és elégedetlenséget érezhetsz ilyenkor, amikor valamitől félsz. Nagyon hevesen reagálsz mások véleményére, nem vagy közömbös akkor, ha vita alakul ki körülötted és rosszul érint minden kritika. Ezen felül félsz a pénzügyi instabilitástól. Nem szereted a változást, ezért ettől nagyon rettegsz.

Rettegsz attól, hogy újra csalódnod kell, mert úgy érzed nem tudnál még egyszer talpra állni. A bizalom elvesztésétől nagyon félsz, ezért inkább bezárkózol és nem mutatod ki érzelmeidet. Rettegsz attól, hogy elveszted szeretteidet. Borzasztó sokat dolgozol, mert az egyik legnagyobb félelmed az, hogy nem lesz elég pénzed. A családodat pedig el akarod tartani. Bármi áron.

Miklós Edit

Facebook oldal: StoryMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük