Arc teszt

Extra mély lélek-teszt, ami felszínre hozza a legfájóbb titkaidat

Extra mély lélek-teszt – Az igazi énedet mutatja meg, de csak akkor ha nem csalsz. Első ránézésre, azonnal mondd meg, mit vettél észre először ezen a képen. Nem hiába mondják azt, hogy a szem a lélek tükre. Ez a teszt is erről szól. Nincs titok, mindent elárul rólad. Indulhat ez a különleges teszt?

Extra mély lélek-teszt, ami felszínre hozza a legfájóbb titkaidat

Rikító, zöld szempár

 A stressz fő oka a személyes kapcsolataidban rejlik. Úgy érzed, hogy elveszíted a kapcsolatot szeretteiddel. Sőt, néha nem is vagy biztos abban, hogy ez a kapcsolat tart-e egyáltalán valahova. Emlékezz vissza a régi érzéseidre, amikor még mindenben a szépet láttad, amikor még minden jó volt.

A másik embert, ha igazán szereted, akkor a hibáival együtt kell szeretned. A kapcsolatért, a szikráért minden egyes nap meg kel dolgozni, a boldogság nem jön csak magától, azért tenni is kell. Ha pedig zavar valami, ne tartsd magadban, beszélj róla. A kommunikáció gyakran a kulcs a személyes problémák megoldásához.

Kéz

Nehéz megbirkóznod a szokásos, mindennapi, unalmas rutin feladatokkal. 

Rengeteg emberesen segítesz, magadra pedig sosem jut elég időd. Nagyon elfáradtál.

Családod és barátaid azt hiszik, hogy hihetetlenül kemény vagy, és bármivel megbirkózol. Úgy kapaszkodnak beléd az emberek, mintha te lennél az utolsó szalmaszál számukra. Nem nagyon bírod ezt tovább, mert neked is lennének vágyaid, terveid, de erre sosem jut sem lehetőség, sem idő. Itt az idő, hogy végre magaddal törődj.

Nagy női arc

A közelmúltban nagy csalódás ért és magányosnak, elveszettnek érzed magadat. A modern társadalomban elsősorban üzenetek, e-mail és közösségi média útján kommunikálunk. Ez nagyszerű, de sok ember annyira hozzászokott a virtuális kommunikációhoz, hogy kényelmetlenül érzi magát valakivel élő beszélgetés közben. Ez bizony komoly gondot okozhat. Lépj ki a virtuális világból, menj sétálni, élvezd az életet, a friss levegőt és teremts valódi kapcsolatokat. Az hogy csalódtál, nem jelenti azt, hogy megint meg fog történni. Ne bújj el az internet mögé.

A homlokon női halványkék színű szempár

Kissé magányosnak érzed most magad. Beszélni szeretnél valakivel az érzéseidről, de attól tartasz, hogy a problémáid mások számára túl kicsik ahhoz, hogy megemlítsd őket. Ne rejtsd el érzéseidet és bízz a barátokban és a családodban: ha valami zavar téged, annak oka van. Valami nyomja nagyon a lelkedet.

Valószínűleg mindig nagyon önálló ember voltál, és évek óta keményen tartod magad, bármilyen probléma is jön.  Ezért lehet, hogy a barátaid még azt sem gyanítják, hogy most szükséged lenne rájuk. Ne feledd, hogy az érzések, érzelmek kimutatása nem azt jelenti, hogy gyenge vagy.

A homlokon erősen sminkelt női arcrészlet

igazi csapatjátékos vagy, olyan ember, aki akkor érzi magát a legjobban, ha társaság veszi körbe. Ilyenkor érzed igazán, hogy élsz. Rettegsz az egyedülléttől. Ha nincs melletted senki, akkor magányos és bizonytalan vagy, nem találod a helyed. Büszke ember vagy. Erős akarattal rendelkezel és igen céltudatos vagy.

Amit akarsz, azért foggal, körömmel harcolsz. Soha nem adod fel.  Mindig gyorsan reagálsz mindenre és úgy érzed akkor haladsz a legjobban, ha egyedül lépkedsz a célod eléréséhez vezető úton. Igazi vezető típus vagy. Viszont meg kellene tanulnod hallgatni másokra is és bizony néha át kellene engednek másoknak is a vezetést. Nem baj, ha néha lazítasz egy kicsit.

A homlok tetején idős női szempár – Ha ezt láttad meg először, fontos dolgot üzen a teszt:

 A legnagyobb gond az egészséggel kapcsolatos, ez vonatkozhat rád, vagy valamelyik közeli családtagodra. Ez az aggodalom abszolút jogos és egyelőre nem túlzott, hiszen jelenleg arról van szó, hogy szükség lenne egészségesebb életmódra. Nem kell túlagyalni ezt, apró lépésekben elérhető a változás, de ne stresszelj emiatt és ne erről szóljon minden perced. Valójában még jótékony hatású is, mert ösztönöz téged az egészségesebb életmódhoz. 

Minden apró részletet észreveszel, téged nem lehet átverni. Mélyen belelátsz az emberek lelkébe és könnyen észreveszed, ha valaki hazudik. Szereted, ha simán mennek az életedben a dolgok, utálod a buktatókat.

A nagy női arc bal oldalán, homályos piros szem – Ezt látja a teszt:

Aggódsz a munkád miatt, és anyagilag nagyon bizonytalannak érzed a helyzetedet. Sajnos manapság sok ember van kitéve állandó munkahelyi nyomásnak, gazdasági problémákkal és kimerítő versennyel kell szembenézni. Ez komoly gondot jelenthet a mindennapokban.

Másrészt, a technológia olyan gyorsan fejlődik, hogy mindannyiunknak folyamatosan tanulnunk kell valami újat, hogy lépést tudjunk tartani az élettel. Ha úgy érzed, hogy a munkád túl sokat változik, és olyan új készségeket igényel, amelyekben nem vagy túl magabiztos, akkor legyél őszinte magaddal, határozd meg, hogy milyen készségek hiányoznak, és dolgozz rajta, tanulj, fejlődj, lépj előre.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük