A november nehéz próba elé állítja ezeket a csillagjegyeket

A november nehéz próba elé állítja ezeket a csillagjegyeket

Félelmeinket és elutasításainkat a körülöttünk lévő emberekre vetíthetjük, ami azt jelenti, hogy alapvetően rossz napra készülünk. Néha olyan érzések alakulnak ki bennünk, mintha senki sem szeretne minket, úgy érezzük talán nem akarnak a közelünkben lenni. Három csillagjegy különösem összezavarodhat ezen érzések miatt és kibírhatatlanok lesznek novemberben. 

Oroszlán

A november hónap próbára teszi az Oroszlánt. Elsősorban saját maga fog csalódást okozni önmagának, és mindez azért van, mert úgy dönt, hogy ellenségesnek fogja fel a körülötte lévő világot. Miért? Mert nem akkor kapja meg a választ, amikor akarja. Amiből  mostanában nagyon kevés van az Oroszlánnak, az a türelem. Ha lenne egy kicsit több türelme, ki tudnád várni azt az öt percet, amíg a másik fél kifejti az őszinte véleményét. Mivel az a személy, akitől választ vár, nem veszi fel azonnal az Oroszlán gondolkodásának ritmusát, a jegy szülöttei elhamarkodottan cselekedhetnek, pl. vezetőként elbocsáthat munkatársat, vagy elküld barátot, családtagot. A türelmetlensége miatt  szinte úgy tűnik, mintha  provokálni akarná az embereket, akik amúgy nem szeretnek vele vitatkozni.

Szűz

Soha nem a türelem volt az erőssége, de a jegy szülöttei úgy érzik novemberben elérték a mélypontot. Vannak ugyan emberek az életükben, akik készek segíteni nekik, és megadni azt, amire vágynak, amire szükségük van, de  ezt ők nem így fogják érezni. Valójában a paranoia keríti hatalmába, miszerint mindenki azért létezik, hogy rossz irányba húzza. Emiatt a gondolata miatt a kommunikációjában negativitást fog sugározni a Szűz. Ha valamivel elégedetlen lesz, akkor most számára az egyetlen logikus reakció az, hogy kimondja. Ez azt jelenti, hogy igazságtalan lesz. Senkinek nem ad esélyt arra, hogy megvédje magát, és mindenkit megvádol, mielőtt az ártatlanságukról meggyőződne.

Mérleg

Novemberben a Mérleg megmutatja az embereknek  a „másik oldalát”. Reakciói kissé túlzóak lesznek, és ha valaki felhívja erre a figyelmét, annak nem kegyelmez. Bár igazából nem hiszi azt, hogy felsőbbrendű lény, vannak esetek, amikor úgy érzi, ő az egyetlen ember a földön, aki tudja a válaszokat, és körülötte mindenki csak azért van, hogy zavarja őt. Igazából a jegy szülöttei önmagukat sem nagyon kedvelik ebben az időszakban, de elfogadják, hogy a viselkedésük miatt hírtelen egyedül találják magukat. Tudják, hogy ez csak átmeneti állapot és igazi Mérleg módra, napokon belül  újra pozitívan fognak látni mindent.

Kovács Alexa

Forrás: www.yourtango

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük