Mikor születtél? Egyetlen számjegy mindent elárul a lelkedről

Mikor születtél? Egyetlen számjegy mindent elárul az életedről

Az az év, amelyikben születtél, hatalmas, óriási és döntő szerepet játszik az életedben. Azonban a legfontosabb a születési éved utolsó számjegye. Ezek ugyanis különböző elemeket képviselnek. Méghozzá olyan elemeket, amelyek az egész életedet befolyásolják és mindent elsöprő hatással vannak rád. Az tehát, hogy mikor születtél fontos jelentéssel bír.

Mikor születtél? Egyetlen számjegy mindent elárul a lelkedről

A jelenünk a múlt következménye.

Valószínűleg mindig mindenre emlékezel, ezek a múltbéli események örök nyomot hagytak benned. Érdemes olykor őszintén visszapillantanunk és meg kell keresnünk a tanulságokat is.

Mert a múltból lehet tanulni. Jobbá, szebbé teheti a jelenünket és a jövőnket is az, ha felismerjük a múltban elkövetett hibákat és tanulunk ezekből.

De mellé egy kis segítséget is adok. Önmagunk megismerése könnyebbé teheti a mindennapokat. Ehhez pedig most nincs is másra szükség, mint a születési dátumodra.

Egész pontosan az utolsó számjegy nagyon fontos. Ezek ugyanis különböző elemeket képviselnek.

Levegő, tűz, föld, fa és víz. Ezek az elemek sokat elárulnak a személyedről, a természetedről, szokásaidról és még sok másról.

Válaszd ki a születési éved utolsó számjegyét, és keresd meg az elemét.

Például: Ha a születési éved 1987, akkor 1-9-8-7, tehát az utolsó számjegy a 7. Ez a fontos. 

Ez a Tűz eleme.

A tesztben az elemek mellett, zárójelben láthatod azokat a számokat, amelyek a születési év utolsó számjegyét jelentik.

A fémelem képviselői erős karaktert és nagy rugalmasságot mutatnak. Ezek az emberek függetlenek és képesek a cselekvésre, nem várják meg, amíg maguktól vagy mások által megoldódnak a gondok.
Hatalmas a fantáziád. Rengeteg történet kavarog a fejedben. jól kommunikálsz szóban és írásban is. Nagyon könnyen meg tudsz győzni másokat, hatsz az emberre. A kisugárzásoddal szinte magával ragadod az embereket, olyan vagy, mint egy szélvész.  Jó pszichológus is lennél, mert nem csupán beszélni tudsz jól, de kiváló hallgatóság is vagy. Az emberek gyakran neked mondják el mi bántja őket. Arra törekszel, hogy harmóniában és szeretetben élj. Pontosan tudod, mit akarsz és mindent megteszel a célok elérése érdekében. Gyengeséged a hatalom, a luxuscikkek és a pénz iránti vágy. Ragaszkodó vagy és imádod a szeretteiket.

Olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a kedvesség, a karizma és az együttérzés. Óriási képzelőerővel rendelkeznek és igen kreatívak, és ez az, ami miatt sikeresek a szakmájukban.

Ezek az emberek nagyon fejlett intuícióval rendelkeznek, és rendkívüli módon meglátják az apróbb részleteket is. Képesek felfedezni mindenben a szépet, a jót. Átlátnak a másik emberen, mert a legapróbb mozdulataikból is képesek olvasni. Belelátnak az ember lelkébe.

Biztonságra, gyökerekre törekvő, vágyó és motivált ember vagy.

Tudatában vagy tetteidnek, cselekedeteidnek. Tudod, hogy amit teszel befolyásolhatja a körülötted lévőket is. Biztos vagy magadban, figyelsz a körülötted zajló dolgokra, különösen figyelsz a családodra, barátokra.

 Mindig biztos vagy a döntéshozatal során és mindig gondolsz a jövődre. Hajlamos vagy azt hinni, hogy mindig igazad van.

Ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, nem fordulsz magadba, rögtön kidolgozol egy B-tervet és mész a másik irányba. Próbáld meg meghallgatni mások véleményét is és tanuld meg elfogadni, hogy a nézetek különbözhetnek a tiedtől.

Sosem vagy egyedül, szinte mindig emberek vesznek körül. Szeretsz társaságban lenni és fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad.

 

Független és nagylelkű, szabad szellem vagy. Nem érdekel, ha olykor egyedül vagy, illetve az sem, ha nem fogadják el azt, amilyen vagy. Bárhova is sodor az élet, a hozzáállásod miatt mindenhol boldognak érzed magadat.

Független ember vagy, akit nehéz betörni. Csak az tudja magát igazán belopni a szívedbe, aki úgy fogad el, amilyen vagy és nem akar megváltoztatni.

Bármerre is jársz, nyitva van a szemed, a bajbajutottakat mindig észreveszed és soha nem mész el mellettük. Ahol csak tudsz segítesz, de vigyázz, mert jóindulatoddal és nagylelkűségeddel visszaélhetnek.

Képviselői megbízhatóak és ambiciózusak. Gondosan megvizsgálnak minden dolgot, lehetőséget, verziót és csak ritkán hajtanak végre őrült vagy váratlan dolgokat. Szeretik a fegyelmet és a rendet.

Igazi vezető típus vagy. Jól irányítasz, helyesen hozol meg döntéseket, de ember is tudsz maradni, még a legkeményebb helyzetekben is. Ha bármilyen feladattal szembesülsz, több megoldást is felvázolsz, alaposan átgondolod a lehetőségeket. Előrelátó vagy, tudod mikor mit kell lépni a siker, eredmény érdekében. Mindig előre gondolkodsz. Nagyon okos vagy, kiváló üzleti érzékkel rendelkezel. Nagy sikerekre vagy képes. Egy kialakított rend szerint élsz, vannak pontos terveid és az oda vezető utat is alaposan átgondolod. Folyton tervezgetsz, agyalsz, ötletelsz. Megbízható ember vagy, akiben óriási a kitartás, a tűz, az energia, az életkedv.

Miklós Edit

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük