Melyik a kedvenc tükröd? Csak az igazságot mutatja meg rólad

Melyik a kedvenc tükröd? Csak az igazságot mutatja meg rólad

Melyik a kedvenc tükröd? Csak az igazságot mutatja meg rólad.

Néha mindannyian mások szemével akarjuk látni magunkat, hogy megtudjuk, mit gondolnak rólunk. Úgy látnak minket, ahogy mi szeretnénk? Amikor magunkra nézünk a tükörben, olyan tükörképet látunk, amely hasonló ahhoz, ahogy mások látnak minket.

Hogy ez a kép mennyire jellemzi valódi lényegünket, azt csak mi tudjuk. Ennek a tesztnek az a célja, hogy megtudd, mennyire sikeresen tudod megmutatni magad olyannak, amilyennek szeretnél látszani mások szemében.

Nincs más dolgod, mint megnézni a képet, és kiválasztani a személyiségedet legjobban visszaadó tükröt. Melyik a kedvenc tükröd?

Melyik a kedvenc tükröd? Csak az igazságot mutatja meg rólad


Az ismerőseid, barátaid határozott és nagyon őszinte embernek ismernek. Nem tűröd a
megtévesztést, a hazugságot, nehezen tudsz megbocsátani annak, aki egyszer már félrevezetett. Soha nem szerettél hazudni másoknak, mindig igazat mondasz, még ha az fájt is akár neked, akár másnak. Az élet minden területén törekszel az egyenes út választására, még ha nehéz is.


Mindenki arról álmodik, hogy olyan barátja legyen, mint te. Olyan személy vagy, akire mindig
számíthatnak. Mások érdekeit a sajátod elé helyezed. Mindenkihez van egy kedves szavad, mindig ott vagy, és mindig készen állsz megölelni és támogatni valakit, akinek szüksége van rá. Barátaid bármikor felvehetik veled a kapcsolatot, ha valami bajuk van vagy vigasztalásra, tanácsra van szükségük. Vannak esetek, amikor készen állsz arra, hogy mindened odaadd, hogy segíts valakinek, aki nálad nehezebb helyzetben van.


A barátaid számára a józan ész megtestesítője vagy. Soha nem kockáztatsz feleslegesen, és alaposan mérlegeled az előnyöket és hátrányokat, mielőtt döntést hozol. Mindig tisztán látod a helyzetet, és időben beavatkozol, mielőtt valami baj történne. Másokat mindig érdekel a véleményed, és mindig meghallgatják azt. A nehézségeket kihívásnak tekinted, de csak akkor harcolsz, ha úgy érzed, hogy megéri.


Köztudott, hogy empatikus, de nem gyenge; romantikus, de nem naiv vagy. Mindig mindenkiért aggódsz, a kóbor kutyáktól a bajba jutott emberekig, mindent megteszel, hogy segíts rajtuk. Nem szégyelled mások előtt kimutatni az érzelmeidet. Azt hiszed, a könnyek megerősítenek, mert elmossák a fájdalmadat. Sokszor megbocsátottál másoknak, és soha senkinek nem ártottál.


Szabad és erős embernek tartanak, aki nem fél néha kockáztatni. Nem tűröd a korlátokat és azt, ha mások megmondják, mit csinálj. A szabályok ellenállást váltanak ki belőled. Szeretsz tanulni a saját tapasztalataidból, és magabiztosan állsz minden elé, amit az élet tartogat számodra.Javíthatatlan optimista vagy, és vidám ember vagy a barátaid szemében. Olyan személyiség vagy, aki hihetetlen könnyedén és pozitív hozzáállással próbál bármilyen problémát megközelíteni. Életszereteted sokakat inspirál, így mások számára egyfajta „gyógyszer” vagy a szomorúságra. Bárki fordulhat hozzád vigasztalásért, mert képes vagy felszárítani minden könnyet.

forrás: namastests.net

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük