Melyik színű növény a kedvenced? Ilyen kozmikus fordulat vár rád

Melyik színű növény a kedvenced? Ilyen kozmikus fordulat vár rád

Melyik színű növény a kedvenced? Ilyen kozmikus esemény vár rád, méghozzá nyáron. Miért is kozmikus az elnevezés most, ebben a tesztben? Azért, mert mindent elsöprő, váratlan, fantasztikus, mindent megváltoztató ereje lesz.

Melyik színű növény a kedvenced? Ilyen kozmikus fordulat vár rád

A rózsaszín a kedvenced? Ilyen kozmikus esemény, ilyen váratlan fordulat lesz az életedben:

Mindig is egy rózsaszín kis világban éltél. Teli álmokkal, tervekkel. Sohasem voltál türelmetlen ember azzal kapcsolatban, hogy ezek vajon teljesülni fognak-e és mikor. élted a kis életedet, közben az álmodozás segített átlendülni a nehézségeken. Ezzel a rózsaszín felhővel védted magad a rossztól és a remény adta a mindennapokhoz az energiát. Ennek a korszaknak azonban nyáron vége. Egy óriási erejű, kozmikus találkozásban lesz ugyanis részed. Minden, amiről eddig csak álmodoztál, valóra fog válni.

Méghozzá a szerelmi életed fordul egy hatalmasat és innen már nem lesz visszaút. Találkozol ugyanis szó szerint álmaid hercegével, akiért az első pillanattól rajongani fogsz és az érzés kölcsönös lesz, tartós és megtörhetetlen. Ő lesz a nagy Ő és ezt a lehetőséget nem fogjátok elszúrni. azonnal felismeritek, hogy ez az a pillanat, amire egész életedben vártál. Ezt a váratlan találkozást, ezt a lehetőséget az igaz szerelemre fel is ismeritek, éltek vele és soha, de soha nem engeditek el. Hálásak lesztek a sorsnak, hogy egymás útjába terelt titeket. Gyönyörű, csodálatos élet vár rád, rátok, őszinte, mély, igaz érzelmekkel.

Ez a csodálatos színű a kedvenced?

Magával ragadó, hihetetlen kozmikus fordulat várható az életedben. olyan esemény következik be, amire már régóta vártál. Ez a fordulópont az életedben a munkára a vonatkozik, a szakmai sikerre, karrierre és ezzel párhuzamosan az anyagiakra, a pénzre is. sohasem adtál fel semmi, a legfárasztóbb, legnehezebb időszakokban sem. Ott álltál mindig, azonnal, ha szükség volt rád. Ötleteidre mindig lehetett támaszkodni és hatalmas energiád, kitartásod sokszor magával húzta a többieket is. remek csapatjátékosként példakép és húzóerő vagy mások számára. De az áttörés valahogy sohasem jött el. Te nem panaszkodtál, nem keseregtél, nem tapostál át másokon, hátha hamarabb célba érsz. NEM! Meneteltél előre becsületesen az utadon, végig abban bízva, hogy egyszer minden erőfeszítésednek meg lesz az eredménye. Ez a kozmikus erejű fordulópont most jön el számodra.

Jókor leszel jó helyen és egy olyan apró lehetőséget, dolgot veszel észre, ami egészen elképesztő. Nem csupán észreveszed, hanem élsz is az adott lehetőséggel, méghozzá remekül. Az áttörést jelenti neked ez, az egész életedet meg fogja változtatni. A munkádban, a karrieredben hatalmas ugrás jön felfelé és olyan pénzeső vár rád, ami az egész életedet megalapozza majd. De tudod mi a legjobb az egészben? Hogy nem fogsz a sikertől elszállni. Ugyanolyan jó ember maradsz. Soha nem fogod elfelejteni azt, hogy honnan indultál, milyen utat jártál be a sikerig és mennyi küzdelem áll mögötted. Megérdemelsz minden jót.

Facebook oldal: ITT>>>

​ kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük