Ez a 2 csillagjegy figyeljen oda nyáron - Komoly nehézség vár rájuk

Ez a 2 csillagjegy figyeljen oda nyáron – Komoly nehézség vár rájuk

Ez a 2 csillagjegy figyeljen oda nyáron – Komoly nehézség vár rájuk, illetve gond és probléma is, nehéz lelki teherrel.

Ez a 2 csillagjegy figyeljen oda nyáron - Komoly nehézség vár rájuk

A Skorpió más, mint a többi ember. Különbözik mindenkitől, másképp gondolkodik, másképp reagál a dolgokra, más tervei vannak, másképp látja az életet.

Jól láthatóan sikereket képes elérni, ő választja a ragyogást. A kisugárzása, a sikerei vonzza az irigy embereket. Az olyanokat, akik alig várják hogy elbukjon a skorpió. Az olyanokat, akik baráti mosollyal állnak mellette az életben, de ezek valójában előtte akarnak járni. Azt akarják, hogy a Skorpiónak rossz legyen, hogy ne legyenek sikerei, ne legyen semmilye.

Mindig minden helyzetben próbálják őt kihasználni, de ő mindig egyenesen és büszkén tartja a hátát. Idővel rájön a dolgok igazi hátterére és ez nagyon fáj neki.

De a Skorpió nagyon erős csillagjegy.

Elbotlik. Többször is. De nem engedi meg magának, hogy teljesen elessen és azt se, hogy a csalódás miatt a padlón maradjon. Csendben él, hegekkel teli szívvel. 

Az irigység kíséri az útját. Sok mosoly és barátságos kifejezés mögött ez rejtőzik. Csupa hamis érzelem veszi körül.  Az emberek állandóan arra várnak, hogy mikor botlik meg végre… Így lesz ez nyáron is. Figyeljen oda a Skorpió, tartsa nyitva a szemét!

A lelki szépség, a harmónia és a boldogság, kiegyensúlyozottság jellemzi a Rák csillagjegyű embert.

Fontos számára a szeretet, a család, a barátság, a békesség.

Nagy hatással van az emberekre. Egy kapcsolatban szelíd, kedves, hűséges, tisztességes. Legyen szó párkapcsolatról, vagy munkakapcsolatról, barátságról. rá mindig lehet számítani. Tenyerükön hordják a partnerüket, folyamatosan bókokkal kedvesnek és imádnak ajándékot adni.

Olykor azonban pontosan ezek a jó, tiszta tulajdonságok teszik prédává. Emiatt válik szerencsétlenné, mert van, aki visszaél a kedvességével, átveri, kihasználja. Annyira naiv a Rák, hogy erre csak akkor jön rá, amikor már túl késő.

A túl pozitív gondolkodása és a hatalmas szíve, tiszta lelke miatt gyakran éri csalódás. Jobb emberismerővé kell válnia, jobban kellene odafigyelnie a saját és a másik érzelmeire is. Mert nem minden mosoly valódi. Adjon magának és a másiknak is időt nyáron, mielőtt még ezer százalékosan beleteszi magát a kapcsolatba. Idővel ugyanis általában kiderül a másik igazi személyisége.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük