Válassz egy Tarot kártyát - Kiderül valóra válik-e a kívánságod

Válassz egy Tarot kártyát – Kiderül valóra válik-e a kívánságod

Mindannyian szeretnénk néha a jövőbe tekinteni. A Tarot lehetővé teszi ezt. Válassz egy egyet és derítsd ki valóra válik-e a kívánságod.

Válassz egy Tarot kártyát - Kiderül valóra válik-e a kívánságod

Ne félj elindulni. Itt az idő. Az álmaid megvalósítását most kell elkezdeni. A terv, az elmélet már megvan, most a tettek jönnek. Alaposan átgondoltál mindent, készültél rendesen, hagytál rá időt. Az erőfeszítéseid biztosan megtérülnek és a kívánságaid, álmaid teljesülni fognak. Amit elterveztél, és ami megvalósul ebből, az minden képzeletet felülmúl majd.

Ez egy hihetetlenül szerencsés, szuper erővel bíró kártya. Jó, szép, hihetetlen események sorozata fog elkezdődni az életedben. Kívánságod hamarosan teljesül!

Most úgy tűnik, hogy nincs túl jó időszak az életedben. Mintha megtorpantál volna és olyan, mintha minden erőfeszítésed hiábavaló lenne. De ez nem igaz. Nehéz most, kimerült vagy, a lelked is elfáradt és csalódottság uralja a szívedet. De az álmod, kívánságod, terved nagyon fontos neked és rengeteget tettél már érte. Nem szabad feladnod. Erős érzelmek irányítanak. Túl nagy léptekkel akarsz előre haladni. Ne kapkodj. Állj meg, lassíts. Egy kis szünetre van szükséged. Ezután pedig biztosan el tudod végre érni a célodat.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük