Ezeket a csillagjegyeket igazi szerencse kíséri egész életükben

Ezeket a csillagjegyeket igazi szerencse kíséri egész életükben

Ezeket a csillagjegyeket igazi szerencse segíti egész életükben

Kik a legszerencsésebb csillagjegyek? Akár négylevelű lóherét keresünk, vagy éppen nyúllábat hordunk magunknál, igazából szinte mindannyian mindent megteszünk, hogy egy kis szerencse költözzön az életünkbe. Ám egyesek jobban meg vannak áldva, mint mások.

Ezeket a csillagjegyeket igazi szerencse kíséri egész életükben

Ezeket a csillagjegyeket hihetetlen szerencse segíti egész életükben:

A Nyilas a legszerencsésebb csillagjegy, hiszen a Jupiter, a jó szerencséről ismert bolygó uralma alatt áll. A Nyilasok állandóan az optimizmus szemüvegén keresztül tekintenek a világra. Ez azt jelenti, hogy amit mások szerencsétlenségnek élnek meg, azt a Nyilas olyan ajtónak fogja tekinteni, amely inkább a nagy szerencse felé nyit. A Nyilas mindent elfogad, amit az élet kínál, s az univerzum minden jó lehetőséget el is küld neki.

Természetesen a Mérleg – aki híresen jól kijön a Nyilasokkal – a második legszerencsésebb csillagjegy. A Vénusz által uralt és annak bájával megajándékozott Mérlegek tudják, kinek a kegyeibe kell férkőzniük, hogy szerencsét hozzon nekik. Mivel ügyes tárgyalópartnerek, és nagyszerűen mérlegelik minden helyzet előnyeit és hátrányait, a Mérlegek könnyen kiszimatolják az átverést. Legtöbbször a nyertes oldalon állnak.

Míg a Mérlegeket bájjal, az Oroszlánokat karizmával ajándékozták meg az égiek. Azok a csillagjegyek, amelyek pozitivitást küldenek a világba, azt visszaküldik nekik. A magabiztosság pedig segít az Oroszlánoknak olyan lehetőségeket bevonzani, amelyeket kihasználhatnak. Annyira szenvedélyesek és meggyőzők, hogy mindent megkapnak, amire szükségük van.

A Baknak fékezhetetlen akaratereje van, és abszolút a saját szerencséjének kovácsa. Ha egy Bak akar valamit, azt meg is kapja. Ez magában foglalja a vagyonnal járó életet. Bár a csillagok nem küldenek annyi szerencsét a Bak útjába, mégis  úgy tűnik, hogy ami lehetőség adatik a számára azt kiaknázza.

A Bika a legkiegyensúlyozottabb és legkitartóbb csillagjegy, így kevésbé hajlamos olyan vad ötletek és tervek megvalósítására, amelyek balszerencsét okoznak. Ugyanolyan eltökéltek, mint a Bakok, hogy amit akarnak azt el is érjék, de ráadásul az  ő életük általában tele van gazdagsággal és luxussal. A Bikák várják, lesik a megfelelő alkalmakat, ami önmagában egyfajta szerencsés hozzáállás.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Forrás

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük