Izgalmas ősz - Két csillagjegy új szerelemre, egy pedig kibékülésre vár

Izgalmas ősz – Két csillagjegy új szerelemre, egy pedig kibékülésre vár

IZGALMAS ŐSZ: Két csillagjegy az új szerelemre, a harmadik kibékülésre vár

Három csillagjegy szerelmi szempontból izgalmas időszakra számíthat. Hiszen erős, érzelmekkel teli kapcsolatokat fognak kialakítani. Ilyen lesz az ősz nekik.

Izgalmas ősz -  Két csillagjegy új szerelemre,  egy pedig kibékülésre vár

Bika – Izgalmas ősz vár rá.

Számíts rá, hogy nagyon erős érzelmek hatása alá kerülsz és kibékülsz az exeddel. Ám ezúttal egy új érzelmi birodalomba és egy informális, de szilárd kapcsolatba kerülhetsz, amely most tényleg tartós lehet. Mindaddig, amíg mindketten egy oldalon vagytok, és őszinték vagytok az érzéseiteket illetően a kapcsolatotok szárnyalni fog és egy hosszan tartó barátság varázslatos kapcsolattá alakulhat. Adj neki még egy esélyt, hogy helyrehozza a dolgokat. A második esélyt gyakran a legszebb módon használják ki.

Rák

Szíved mindig nyitott az érzelmekre és a szerelmi kapcsolatokra, ezért köztudott, hogy kedves és nagyon gyengéd vagy azokkal, akikkel törődsz. Olyan új szerelmi partnert találsz ősszel, aki tökéletes kesztyűként passzol majd hozzád. A szerelem egyértelműen visszatér  az életedbe. Ha szeretnél több érzelmet kapni, ne habozz kifejezésre juttatni, hogy több gyengédségre és ölelésre van szükséged. Új szerelmed megérti az igényeidet, és a kapcsolatod tökéletesen fog működni.

Oroszlán

Szerelmi életed nagyon intenzívvé válik az őszi időszakban. Ha van valaki, aki le tudja csillapítani ezeket az erőteljes energiákat, az csak te vagy. Tegyél annak érdekében, hogy partnered a világ legfontosabb emberének érezze magát. Ha egy kis extra figyelmet szentelsz neki, akkor kezdi megérteni, hogy próbálod megtalálni az utat és a módot arra, hogy bizonyíts a szerelemben,  a közös életben. A jutalom szép, érzelmekkel teli napok formájában következik.

Facebook oldal: ITT>>>

forrás: namastests.net

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

FORRÁS

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük