Melyik sárkány vagy te? Ez jellemzi az életedet

Melyik sárkány vagy te? Ez jellemzi az életedet

Nézd meg a sárkányokat, csukd be a szemed, majd válaszd azt, amelyik leginkább megragadt az emlékezetedben. Melyik sárkány az?

Ez a személyiségteszt felfedi, hogy mi jellemzi most az életedet. Válaszd ki, melyik sárkány illik hozzád, a személyiségedhez a legjobban .

Melyik sárkány vagy te? Ez jellemzi az életedet

Első sárkány


Tudod, hogyan kell meghallgatni másokat, hogyan kell egy beszélgetésbe bekapcsolódni, és sokféle témában tudsz kommunikálni. Nemcsak jelen vagy a beszélgetésben, hanem megértéssel és aktív odafigyeléssel közeledsz az emberek lelkéhez. Sokan értékelik a veled való barátságot e tulajdonság miatt. Megbízható személynek tekintenek. Ez a kommunikációs mód erős energiát ad neked, az ilyen támogatás önbizalmat ébreszt az emberekben.

    Második


    Figyelsz az emberekre. Rendkívüli, önzetlen figyelem a tied, amelyet mások felé mutatsz. Sokat tapasztalt-látott ember vagy, rengeteg jót és rosszat éltél már át. Gyakran kerülhetsz a figyelem középpontjába, mert az emberek a társaságodban akarnak lenni. Erőt sugárzol és támaszt.

      Harmadik sárkány


      Nem ítélsz el másokat, és tudod, hogyan fogadd el mások hiányosságait. Tudod, hogyan kell
      előítéletek nélkül szeretni, és megpróbálod az átfogóbb, árnyaltabb képet látni a környezetedről. Tudatosan próbálsz hozzájárulni a fejlődéshez. Ha ebben az irányban haladsz, akkor nagy dolgokat érhetsz el.

      Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

      További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

      Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

      FORRÁS

        Post Author: StoryMix

        Vélemény, hozzászólás?

        Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük