Ez a 3 csillagjegy biztosan összetöri a szívedet

Ez a 3 csillagjegy biztosan összetöri a szívedet

Ez a 3 csillagjegy biztosan összetöri a szívedet, kár reménykedni a hosszú, boldog kapcsolatban.

Mindenki szeretne olyan párkapcsolatot, ami biztos alapokra épül, ami nyugalmat, harmóniát áraszt és ami a szeretetről, szerelemről, hűségről szól. Sajnos ez nem mindig jön össze, főleg ha olyan emberbe szeretsz bele, aki nem méltó az érzelmeidre. Létezik 3 olyan csillagjegy, akibe ha belehabarodsz, biztosan összetöri majd a szívedet. Nem szándékosan, nem gonoszságból…. Elmondjuk az okokat.

Ez a 3 csillagjegy biztosan összetöri a szívedet

A Bika olyan csillagjegy, aki összetöri a szívedet, ha beleszeretsz.

Ugyanis nagyon nehéz neki megfelelni. Ez a Föld jegye. Kitartó, fontos számára a stabilitás, biztonság. Semmit nem ad fel soha. Ez akár pozitív tulajdonság is lehetne, legalábbis első látásra. Ugyanis ez a csillagjegy szereti a kontrollt. Minden irányítani akar, mindenről tudni akar és mindent úgy akar intézni, ahogy ő jónak gondolja.

Szereti tudni mikor-mi-miért-hogyan történik és ez az állandó kontroll mánia bizony meg tudja keseríteni a legnagyobb szerelmet is. A Bika társa ugyanis azt érezheti mindenben meg kell felelnie, mindenben jónak kell lennie és hogy nem okozhat soha csalódást.

A Bika biztonság iránti kényszeres igénye megronthatja a párkapcsolatot, mert igen rugalmatlan csillagjegy.

A Skorpió csillagjegy és a szerelem.

Könny, fájdalom járhat vele, összetöri a szívedet a viselkedésével. Szenvedélyes, intenzív érzelmekkel teli állatövi jegy. Mindent átéléssel végez, felületesen nem kezel semmit.

Ez pedig igazi kihívás egy párkapcsolatban. Drámai változások, váratlan érzelmi kitörések teszik nehézzé a vele való kapcsolatot.

Ha valaki nem tudja kezelni az ilyesmit, nem tud mit kezdeni az intenzív érzelmekkel, inkább kerülje messzire a Skorpiót.

Nem egyszerű eset az Ikrek csillagjegy sem.

Változékony hangulatú, energikus, olykor lobbanékony személyiségű ember. Soha nem tudhatod hányadán állsz vele kapcsolatban. Tud alkalmazkodni és óriási szíve van, de gyakran félreismerik. Mindent a legnagyobb intenzitással él meg és emiatt instabilnak érezheted a vele való kapcsolatodat.

Sosem tudhatod mi a következő lépése, mit szeretne igazán, nem sejtheted mire számíthatsz vele kapcsolatban.

Aki nem bírja egy kapcsolatban az állandó változást, az energiákat, a mozgalmas mindennapokat, az próbáljon meg nem beleszeretni egy Ikrekbe. Mert ennek a csillagjegynek az óriási intenzitása összetöri a szívedet és csalódni fogsz.

Facebook oldal: ITT >>>

Kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük