Amit látsz, az elárulja hogyan szeretsz igazából élni - Lélek-teszt

Amit látsz, az elárulja hogyan szeretnél igazából élni – Lélek-teszt

Amit látsz, az elárulja hogyan szeretnél igazából élni – Lélek-teszt, ami megmutatja az igazi énedet, lelkedet.

Élni lehet úgy, ahogy megálmodtuk és úgy is, ahogy a helyzet alakította. Az álom és a valóság nem mindig találkozik.

De nálad vajon ez hogy van, élni tudsz úgy, ahogy szerettél volna mindig is, vagy korlátok közé vagy szorítva?

Ez a lélek-teszt megadja a kérdésre a választ, ami utána sokat segíthet a személyes fejlődésben.

Amit látsz, az elárulja hogyan szeretsz igazából élni  - Lélek-teszt

Barátságos, szeretettel teli, extrovertált ember vagy, aki a viselkedésével azonnal megszeretteti magát mindenkivel. A humorod és kedvességed mindig elnyeri a szíveket.

Szeretnél mindig a pillanatban, a pillanatnak élni, jobban a jelenben lenni. Jelenleg azt érzed, hogy az életed inkább arról szól, hogy egy képzeletbeli jövő után futsz folyamatosan, az álmaid felé, de sosem érsz oda el.

Kíváncsi vagy, mindenről szeretsz tudni és borzasztóan idegesít ez a jelenlegi helyzet és az, hogy nem tudod mit hoz a jövőd. Minden álmod az, hogy elérd végre a céljaidat.

Mindig követed a szívedet, eszerint élsz, cselekszel. Szeretnél többet megtudni arról, hová visz az élet.

Türelmesebbnek kell lenned és koncentráltabbnak. Így az álmodozások nem veszik el az időt, energiát a cselekvéstől. A célokról ugyanis nem elég ábrándozni, tenni is kell érte. Ha ide eljutsz a gondolkodásodban, akkor meg is lesz az eredménye. Úgy tudsz majd élni, ahogy mindig is szeretted volna. Ez a személyes fejlődés azonban nem megy egyik napról a másikra, legyél türelmes és kitartó.

Te egy szabad szellem vagy. Olyan ember, aki mindig készen áll a kihívásokra. Nem bírod a monotonitást és ez alakítja az életről alkotott elképzelésedet.

Úgy szeretnél élni, hogy azt csinálhasd, amit te akarsz. Ahol nem kényszerítenek korlátok és szabályok közé. Ahol kamatoztathatod az energiáidat, kreativitásodat. Ez értendő a munkára és a magánéletre is.

Szíved szerint inkább kerülnéd a szabályokat, korlátokat.

A szabadságot és a nem tervezett életformát szeretnéd elérni, azt, amikor a magad ura vagy. A legteljesebb életet szeretnéd élni, minden pillanatot megélve. Szeretnéd mindig megcsodálni az élet szépségeit.

Ez a cél, az álom. De ehhez végig kell járnod az utat, ki kell taposnod az ösvényt. Ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Az ilyen szabad, független, boldog élet nem megy könnyen, azaz nem könnyű ide eljutni.

Végig kell járnod azt a bizonyos ranglétrát, a legalsó, legnehezebb fokoktól kezdve, hogy eljuthass ide. Kitartásra lesz szükséged és arra, hogy az álmodat sose feledd. Ez adja majd az erőt, hogy igen, véghez vidd a tervedet.

Facebook oldal: ITT>>>

kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük