Erre a 3 csillagjegyre sorsfordító felismerés vár

Erre a 3 csillagjegyre sorsfordító felismerés vár

Erre a 3 csillagjegyre sorsfordító felismerés vár.

Erre a 3 csillagjegyre sorsfordító felismerés vár

Kedves, nyugodt, jószívű, tiszta lelkű ember vagy. Bölcs gondolkodású, nagylelkű, empatikus. Csupa jó tulajdonságokkal rendelkezik ez a 3 csillagjegy, ám mégis most sorsfordító időszak kezdődik el számukra.

Ám sokszor pont emiatt kell csalódnia és szomorkodnia ennek a 3 csillagjegynek.

Hiába vagy rugalmas ember, hiába segítesz és támogatod mindig azokat, akik megkeresnek a gondjaikkal, valahogy mindig akad olyan az utadba, aki ártani akar neked.

Szeretetteljes vagy mindenkivel, még azokkal is, akik csak gonoszkodni tudnak veled. Hiszed, hogy minden emberben van valami jó, legalábbis idáig így volt. De eljött számodra a sorsfordító felismerés.

Egy nehéz, elgondolkodtató esemény hatására úgy érzed, mintha felébrednél egy álomból.

El kezded teljesen másképp nézni az embereket, legalábbis néhányat a közeledben. Teljesen új arcukat látod majd, rájössz majd mit is rejt a valódi énjük, személyiségük. Óriási csalódás lesz ez számodra, mert te tényleg őszintén hittél a jóságban eddig.

A sorsfordító felismerés következtében sok dologra rájössz. Átgondolod az elmúlt időszak eseményeit és végre meglátod a hibát a gépezetben. Hogy miért is ért olyan sok kudarc, hogy mi miatt jött az egyik akadály a másik után. Érezted mindig is, hogy valami nem stimmel, mintha valaki vagy valami húzna visszafelé. Most végre látod ki és mi okozta ezt.

Nagy lecke ez számodra, amiből rengeteg tanulságot le tudsz vonni. Eleinte nagyon fog fájni ez a sorsfordító és szívszorító felismerés, de idővel belátod majd, jobb később, mint soha. Legalább már tisztán látsz.

Ezentúl legyél nagyon óvatos, mert a jövőben is lesznek olyanok, akik manipulálni és kihasználni akarnak téged. Mert irigyek a személyiségedre, életedre, sikereidre, rád.

Ne hagyd, ne engedd soha többet, hogy mások kihasználják a tiszta, jó szívedet.

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük