Rólunk

Nagy sikere volt a Táplálékallergia Magazinnak, rengeteg mentes cikk született az elmúlt 3 évben, óriási volt az oldal nézettsége, számtalan levelet kaptunk az olvasóktól, illetve sikeres együttműködések is zajlottak.

Azonban eljött a megújulás ideje, így teljesen új formában és néven varázsoltuk újjá a Magazint.
Így született meg a www.freemix.hu

Két fő részből áll az oldal:

1. Free
Minden, ami a „mentes” életet érinti. Receptek, információk, érdekességek, aktualitások. Gluténmentes, tejmentes, paleo, cukormentes témákra térünk ki, de érintjük az egyéb diétákat, ételallergiákat és ételintoleranciákat is.

2. Mix
Minden egyéb érdekesség megtalálható itt, laza-könnyed témák, érintünk mindent, ami csak érdekelheti az embert. Programok, sport, sztárok, tesztek, utazás, otthon, család, ezo, hírek, videók… Mert aki diétázik, annak sem csak a diétáról szól az élete. Pontosan annyira érdekli a hazai és a nagyvilág hírei, érdekességei, mint bárki mást.

A naponta többször frissülő oldal beszámol minden érdekességről, ami a világban és hazánkban történik. Kellemes szórakozást és pihentető kikapcsolódást nyújt idősnek és fiatalnak, férfiaknak és nőknek, diétázóknak és nem diétázóknak egyaránt.

Rengeteg munka áll a háttérben, szerettünk volna egy olyan oldalt létrehozni, ahol mindent megtalálhat az olvasó. Mindent. Egy helyen. Az is, aki diétát tart és az is, aki nem.

Ezek vagyunk mi:
https://storymix.hu/


TÁMOGATÁS

A rengeteg érdekes hír mögött kemény és folyamatos munka áll. Mindent megteszünk azért, hogy oldalunk friss, érdekes és naprakész maradhasson. A magunk erejéből indultunk és a folyamatos fejlődés és megújulás is önerőből történik.

Ha szívesen olvasod a FreeMixet, akkor bizonyára azt is átérzed, látod, milyen óriási munka áll a háttérben.

Szívesen fogadunk bármilyen segítséget, amit a működésre, fejlesztésekre fordíthatunk. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.

Ha esetleg megteheted, hogy nagyobb vagy rendszeres összeggel támogasd az oldalt, akkor biztos lehetsz abban, hogy a pénz a legjobb helyre kerül.

Ha van céged, vállalkozásod, terméked, üzleted, amit szívesen reklámoznál egy pörgős és sok látogatót vonzó oldalon, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy az együttműködés pontos részleteit
megbeszélhessük.

Támogatnál minket?
Így teheted meg!

Raiffeisen Bank
12072521-00699054-00100000

Külföldről:
BIC: UBRTHUHB
IBAN:
HU61 1207 2521 0069 9054 0010 0000

Közlemény: FreeMix támogatás

Köszönjük!