Durva áremelés lesz a Digi-nél - Mutatjuk a részleteket

Durva áremelés lesz a Digi-nél – Mutatjuk a részleteket

Durva áremelés lesz a Digi-nél – Mutatjuk a részleteket

 Emeli vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát a Digi-csoport januárban; az áremelés a hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfeleket nem érinti, és a szolgáltató új kedvezménylehetőségeket is biztosít – közölte a társaság pénteken.

    A drágítást a makrogazdasági helyzettel indokolták, az infláció és az energiaárak ugyanis jelentősen emelték a működési költségeiket.


    „Az árváltozás a Digi és a hozzá tartozó Invitel valamennyi kábeltévé-, internet-, telefon- és műholdas szolgáltatását érinti. Az önálló vezetékes internetszolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetése 2000 forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1000 forinttal, a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1500 forinttal drágulnak. „


    A határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelekre nem vonatkozik a változás a hűségidő végéig.

„Az új hűségprogramjukkal 12 hónapos hűségidőt vállaló ügyfelek számára január 1-től havidíj-kedvezményt biztosítanak, míg az új elektronikus számlázási csomagjukhoz kapcsolódó kedvezménnyel további szolgáltatási díjkedvezmény jár. A kedvezmény igénybevételéről azoknak is nyilatkozniuk kell, akik már korábban átálltak elektronikus számlázásra.” – tették hozzá.


    A kedvezményeket minden új előfizető kérheti, akárcsak azok, akiknek lejárt a hűségidejük. A kedvezmények érvényesítését péntektől teszik lehetővé a közlemény szerint.

MTI/Digi

Facebook oldalunk: StoryMix>>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük