Ez a 3 csillagjegy teljesen mást mutat, mint amit érez.

Ezt a 3 csillagjegyet lehetetlen igazán kiismerni – Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet lehetetlen igazán kiismerni – Horoszkóp. Ők teljesen mást mutatnak, mint amit éreznek.

Ezt a 3 csillagjegyet lehetetlen igazán kiismerni - Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet lehetetlen igazán kiismerni – Horoszkóp.


Nehéz megmondani, hogy pontosan miért, de néhány ember tart attól, hogy megmutassa igazi énjét a világnak, félnek feltárni minden erősségüket, gyengeségüket, érzéseiket és érzelmeiket.

Talán félnek az elutasítástól, vagy attól, hogy becsapják, kigúnyolják őket. Ezért inkább ezek az emberek mindig elrejtik önmagukat és álarcot viselnek.

Az ilyen személyekkel akár évekig is kommunikálhatsz úgy, hogy nem is tudod milyen emberek valójában.

Lássuk, pontosan melyik 3 csillagjegy életére jellemző ez és miért.

Halak

A Halak szeret a rivaldafényben lenni, rendszerint sok ember veszi körbe. Örömteli és szabad karakterével a Halaknak nagy a társasági köre. De ezek nem igazán mély kapcsolatok. Igazán jó emberismerő. Azonban rengeteg kérnek tőle segítséget, így nehezen tudja kiszűrni azokat, akik tényleg iránta érdeklődnek és nem a hasznot látják benne.

A Halak általában barátságos mindenkivel, de gyakran közömbösnek tűnhet. Hiszen mindig próbálja elrejteni valódi érzéseit, fél, retteg a csalódástól, mert jó kemény pofont kapott az élettől a múltban.

Meg kell tanulnia őszintén megmutatnia, kimutatnia szeretetét, érzelmeit, különben sok csalódást okozhat a körülötte élőknek, olyan embereknek is, akik őszinte szívvel közelednének hozzá.  Azoknak, akik tényleg az életéhez tartozhatnának. 

Figyelnie kell arra, hogy látszólagos érzéketlenségét tudja kezelni, próbálja levetkőzni, különben sok embert elveszíthet. És ha ez megtörténik, akkor fog rájönni, hogy bizonyos személyek valójában mennyire nagyon fontosak a számára. De akkor már lehet, hogy késő lesz. 

Ikrek

Az Ikrek gyakran egyszerre gondol sok fontos dologra és a vállára veszi a környezete összes gondját. Ezeket mindig megpróbálja megoldani, ezért kieshet a való életből, a saját életéből. A hozzá közelebb állókra pedig nem jut elég ideje és figyelme. Nagyon szeretetteljes és gondoskodó ember az Ikrek, rengeteg ötlete van és igyekszik sokszor jót tenni. Túl sokat pörög, mozgolódik és nyüzsög.

Ezzel a hozzáállással a saját belső világát palástolja. Azt, hogy valójában neki lenne szüksége segítségre, de fél kérni. Vágyik arra, hogy végre neki is legyen támasza, de ezt sosem vallaná be senkinek. Itt lenne az ideje, hogy végre feltárja a szívét és hagyja, hogy mások segítsenek neki.

Álarcot visel, nem mutatja ki hogy valójában milyen mélyen sebzett a lelke. Nem tud bízni, hinni, remélni. Fél, hogy megint csalódás fogja érni, hogy ismét csak kihasználni akarják.

Mérleg

A Mérleg szülöttei pontosan tudják, hogy mit akarnak és hogyan akarnak oda eljutni. Szeretik az ehhez hasonló gondolkodású embereket. Arra összpontosít, hogy mindenki boldog legyen körülötte és nyugalom legyen mindenki életében. Igen szoros kapcsolatokat alakít ki, amelyekben mindig a másik fél igényeit nézi.

De így a saját álmait és vágyait elfelejti. Ezeket nem meri megvalósítani. Még beszélni sem szeret róla.

Pedig a lelkében egyre növekvő elégedetlenség lakozik, hiszen egyre több hálátlan, hamis barát lép az életébe, aki kihasználja őt.

Itt az idő megállni kedves Mérleg és gondolj végre arra, hogy TE mit szeretnél. Ne rejtsd el többé a saját álmaidat a világ elöl.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük