Angyal

Angyali üzenet – Csak neked!

Angyali üzenet – Csak neked! Az Angyal eljött hozzád és fontos dolgot szeretne mondani – Nézd meg!

Nézz rá a képre és válaszd ki azt az angyalt, amelyikhez a legjobban húz a szíved. Ez az Angyal lesz a Tied! Nézd meg mit szeretne elmondani neked.

Első Angyal

Nagyon nemes lelkű ember vagy, aki gyakran kiáll másokért és olyan ügyekért, amelyekben szívből hisz. Tiszteletben tartod mások döntését, azt nem próbálod megváltoztatni.

Nem szereted, ha valaki negatív, mert szerinted mindig mindenre van megoldás, csak meg kell keresni. Van tartásod és szíved. Az eszedet is jól használod a döntések során. Mérlegelsz, kalkulálsz és utána lépsz.

Második

Szereted a magányt, teljesen jól elvagy egyedül is. Mindig elfoglalod magadat. Független személyiség vagy, aki szinte mindig nyugodt. Megfontolt döntéseket hozol és a céljaid elérése érdekében nem kapkodsz, szép lassan, fokozatosan haladsz az utadon. 

Kevés barátod van, de ezek mély és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatok. A párkapcsolatok terén sem vagy egy ide-oda csapongó ember, kitartasz egy ember mellett, amíg lehet. Nagyon mély érzelmeid vannak.

Harmadik Angyal

Büszke ember vagy és erős. Mindig egészben látod a dolgokat, az apró részletekkel együtt. Ez segít, hogy jó irányban haladhass az életben, munkában, párkapcsolatban is. Igyekszel hatékony lenni, sok a feladatod, de te ezt nem bánod.

Nem rejted el az érzelmeidet, nyílt lapokkal játszol. Sok követőd, ismerősöd van és gyakran kikérik a tanácsodat is. Ritkán kérsz segítséget másoktól, mert túl büszke vagy és nem szeretnéd, ha gyengének látnának.

Negyedik

Gyors gondolkodású ember vagy, minden problémára van megoldási terved. Egész gyorsan fordítasz hátat a kellemetlenségeknek és iszkolsz tovább, hátra sem nézel. Barátságos természeted van, de nem tűröd az átverést, hazugságot.

Gondolkodás nélkül otthagyod a hazug embereket. Mát többször kellett újra felépítened magadat, az életedet, erős ember vagy, aki soha nem adja fel.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: brainum

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük