Mit láttál meg először a képen? Mindent elárul lelked fájdalmáról

Mit láttál meg először a képen? Mindent elárul lelked fájdalmáról

Mit láttál meg először a képen? Mindent elárul lelked fájdalmáról, mi bánt téged, mi okoz szomorú pillanatokat. Azonnal dönts, amikor ránézel a képre, nem szabad időzni, sem gondolkodni. Első ránézésre kell kimondanod, hogy mit is láttál meg elsőként ezen a képen.

Mit láttál meg először a képen? Mindent elárul lelked fájdalmáról

Még ha nem is mutatod azt, hogy megbántottak, a lelked mélyén bizony kattognak az elhangzott szavak, a kritika, a bántás, az elutasítás. Sokáig képes vagy rágódni a gondokon. Ha elhanyagolnak, ha félredobnak vagy háttérbe szorítanak, azt nem fogod soha elfelejteni. Úgy gondolod, hogy minden körülötted forog és te vagy a középpont. Szereted, ha más is ugyanazon a véleményen van, mint te. Mindent nagyon a szíveden viselsz, főleg az bánt, ha magányosnak érzed magad. Ilyenkor nem látod a kiutat és azt érzed elveszted az energiádat, az erődet.

Végtelenül érzékeny, mélyérzésű ember vagy. Szereted az egyértelműséget, mert sokszor félremagyarázol dolgokat. A hamis dolgokat, szavakat, embereket utálod. Mindig a szavak mögé ásol és olyan dolgokat is felfedezel, ami valójában nincs is. Mindig igyekszel a másik kedvében járni, még akkor is, ha nehezedre esik. Nehéz téged meggyőzni arról, amit nem akarsz, amiben nem hiszel. Ha elhatározol valamit, akkor az úgy is lesz, nem fogsz változtatni. Így próbálod védeni magad a csalódástól.

Nagyon csalódott leszel, ha valami amin dolgoztál, vagy amivel foglalatoskodtál, vagy, ami neked tetszik és fontos, az a másiknak nem tetszik, leszólja, bánt téged, lenéz miatta. Nem szeretsz vitatkozni, nagyon bizalmatlan vagy és sokszor mindent nagyon borúsan látsz. Ennek oka a korábban megélt sok csalódás, ami a mai napig nyomja a szívedet.

Azt hiszed, hogy a világ körülötted forog. Nagyon mélyen megbántódsz, ha valaki valamit nem úgy szeret, kedvel, mint te. Ha ellenkezni mer valaki veled, vagy kritizál téged, akkor komoly harcra készülhet, mélyreható elemzést fogsz végezni, hogy meggyőzd az igazadról és nem tudsz leállni. A tökéletességre törekszel. Ha alaki bánt, sötét felhők gyűlnek felét és nagyon dühös leszel. Szeretnéd, ha az életeddel minden rendben lenne, nem lennének gondok. Ez nagyon tud bántani, hogy nincs így szinte soha, pedig te azt érzed mindent megteszel, sőt erődön felül törekszel a jóra, szépre.

Miklós Edit

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük