Ezeket tilos enni szilveszterkor - Szerencsétlenséget, bajt hozhatnak

Ezeket tilos enni szilveszterkor – Szerencsétlenséget, bajt hozhatnak

Mit nem szabad enni szilveszterkor? Ezek az ételek elviszik a szerencsédet, szóval érdemes megfontolni betarod-e ezt a babonát.

Több olyan étel is van, amelyek nem hozzák, hanem viszik a szerencsét, a boldogságot.  Főleg szilveszterkor!

Ezeket tilos enni szilveszterkor - Szerencsétlenséget, bajt hozhatnak

De mielőtt megnézzük ezeket, fontos tudni, hogy nem csak az a fontos, hogy mit NEM eszel, hanem azt is, hogy amit viszont elfogyasztasz, abból mennyi is fogy. TILOS ugyanis mindent befalni, mert akkor ez igen szegényes évet hoz majd magával. Üresebb pénztárcát, üresebb hűtőt, kevesebb szeretetet, mindenből keveset. Ha jövőre nem szeretnél hiányt szenvedni semmiből, akkor figyelj arra, hogy ne egyél meg mindent az utolsó morzsáig. Legalábbis szilveszterkor.

Mit nem szabad enni szilveszterkor?


Ez az étel aztán csak viszi a szerencsét, kedvezőtlen következményekkel jár, egészen pontosan az Újév első napján. Nem fogsz tudni előre haladni, toporogni fogsz egy helyben, sőt nagy visszalépéseket is jelenthet. A pulyka ráadásul haragot hozhat rád a következő évben.

A hallal együtt a szerencséd is elúszik, szóval nem ajánlatos enni az év utolsó napján.

Bármilyen vadétel csak rosszat jelent, ha szilveszterkor fogyasztod el. Nem elviszi a szerencsét, hanem ELROHAN vele és nagyon-nagyon szerencsétlen leszel végig a következő évben.

Jobb kerülni szilveszterkor a fehér színű ételek fogyasztását, Kínában ugyanis ez a halál, a betegség, gyász színe. Csupa rosszat, szomorúságot, szerencsétlenséget hoz magával, így inkább kerüld.


Csak negatív dolgokat hozna az életedbe, ha az év első napján csirkés ételeket ennél. Csak úgy repülne a szerencséddel el, jó messzire.

Tudod mit?

Próbáld ki és egy év múlva megbeszéljük, hogy beváltak-e ezek a babonák!

Addig is sikeres, egészségben gazdag, boldog, sikeres és nagyon vidám Boldog Új Évet, boldog 2024-es évet Kívánunk Neked, szeretteidnek, családodnak, ismerőseidnek!!!

Szilveszterkor ezt ne edd
Szilveszterkor ezt ne edd

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük