Melyik szerelmespár a legboldogabb? Különleges lélek-teszt

Melyik szerelmespár a legboldogabb? Különleges lélek-teszt

Ki a kedvenc párod? Melyik szerelmespár a legboldogabb szerinted? Különleges lélek-teszt, amiből rengeteg dolog kiderül rólad és a kapcsolatodról, érzéseidről, álmaidról, sőt még a jövőbeni terveidről is. Ez egy mély szerelem-teszt, ahol csak 1 feladatod van.

Nézd meg a 3 képet és döntsd el melyik a kedvenc párod. Szerinted melyik párnak a legmélyebb, legerősebb a kapcsolata.

Melyik szerelmespár a legboldogabb? Különleges lélek-teszt

Melyik szerelmespár a legboldogabb? Különleges lélek-teszt.

Olyan ember vagy, aki soha nem lesz olyan, aki elsőként áll bele egy konfliktusba.

Mindig megpróbálsz minden vitát és nézeteltérést csendben, békésen és felesleges, túlnagyított, eljátszott, megjátszott érzelmek nélkül megoldani.

A szívedben nagy tűz ég, amely képes megmelegíteni és beragyogni az egész világot. De ezt csak kevés embernek mutatod meg. Csak azoknak, akiket teljesen a bizalmadba fogadsz. 

Ha valami rossz történik valakivel, te leszel az első, aki ott terem azonnal és segítő kezet nyújt. Nagyon szerethető, csupaszív, szeretetre éhes vagy. Ragaszkodó, kedves, igazi arany szívű ember vagy. Nagyon tudsz szeretni. Melletted igazán izgalmas az élet.

Nagyon jóindulatú személy vagy, aki soha nem kíván a rosszat egy másik személynek. Képes vagy melegséget és örömöt adni a másik embernek. Ezt habozás nélkül megteszed az arra érdemes személlyel.

Ösztönösen képes vagy a jó cselekedetekre, egyáltalán nem vagy önző és lelkednek kedvességével, szeretetével mindent megteszel, hogy jobb legyen a másiknak. Mindezt pedig anélkül teszed, hogy bármit is követelnél cserébe.

Könnyű a párodnak lenni, mert nagyra értékeled az őszinte érzelmeket és a hűséget.

Sajnos azonban az árulást is megtapasztaltad már, nagyon mélyen a lelkedre veszel minden csalódást. Mélyen tudsz szeretni, de nem mindenáron akarsz kapcsolatot. Hiszel az igaz szerelemben, a házasságban, családban.

Számodra elsősorban az a fontos, hogy a saját családodat, a szerelmedet biztonságban tudd. Nem érdekel téged, hogy ez mibe kerül, de ezért tűzön-vízen át képes vagy harcolni, a végsőkig is, ha kell. Sokat teszel is ezért, még a saját szükségleteidet, álmaidat és vágyaidat is képes vagy háttérbe szorítani, ennek érdekében. Ideig-óráig sikerül is ez, de aztán rájössz, hogy a kettő dolog megférhet egymás mellett, ha igazán akarod.  

A kedvező időszakok váltakoznak a kedvezőtlen időszakokkal az életedben, olyan, mint egy hullámvasút, hol fent, hol lent. A nehézségeket nem lehet előrelátni, te viszont nagyon erős vagy, sosem adod fel. Mindezt pedig a pozitív gondolkodásodnak köszönheted. Nagyon jó szíved van, ragaszkodó vagy, hűséges, odaadó.

Akit beengedsz a szívedbe, azzal csodákra vagy képes. Mindent megteszel érte. Mindent.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük