Mit láttál meg először? - Érdekes dolgokat árul el rólad

Mit láttál meg először? – Érdekes dolgokat árul el rólad

Mit láttál meg először? – Érdekes dolgokat árul el rólad. Egy összetett képet látunk, melyen több apró részlet is szerepel, sokunknak más és más apróságot fedez fel előre a szemünk. Ez az egyszerű dolog pedig igen mély információkat ad rólunk, a személyiségünkről, lelkünkről.

Az a legfontosabb, amit először veszel észre a képen, ami rögtön megragadja a szemed. Ha ez meg is van, máris olvashatod a hozzá tartozó jellemzést.

Első ránézésre dönts! Ne gondolkodj!

Néha a legegyszerűbb dolgokból tudhatsz meg a legtöbbet. Ez a teszt amilyen egyszerű, olyan sokatmondó. Adott egy kép, rajta többféle ábra található.

A kérdés tehát: Mit látsz meg először ezen a képen? Indulhat ez az érdekes teszt?

Mit láttál meg először? - Érdekes dolgokat árul el rólad

Igazán romantikus ember vagy. Mindig, mindenhol keresed a szépet. Sőt, nemcsak keresed, hanem még a rosszban is találsz jót. Próbálsz mindig pozitívan gondolkodni.

Ennek oka van, hiszen a múltban történt fájdalmas események örökre beléd nyomták a bélyegüket, sohasem feleded el, ami történt. De ha állandóan ezen bánkódnál, az egész életed tönkremenne.

Emelt fővel állsz minden probléma elé, bátor, tiszta szívű ember vagy. Szeretsz kommunikálni és az emberek nagyon kedvelnek téged. Gyönyörű lelked van. Imádod a szépet, nemcsak az emberekben, hanem a környezetedben.

Romantikázni is imádsz. Le lehet venni a lábadról egy szál virággal. Többet ér számodra minden drága ajándéknál.

A szenvedélyek embere vagy. Körülötted mindig színes a világ. A legrosszabb szituációkat is kiszínezed és széppé teszed. Könnyen meg lehet bántani, mert érzékeny ember vagy.

A könnyeidet nem tudod visszatartani, talán még pirulós is vagy. A szellemi munkát jobban kedveled, el tudsz merülni egy jó könyvben. Ne hagyd, hogy mások kihasználjanak, mert mondhatni túl jó vagy.

Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, de szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy. Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben.

Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet. Fontos jellemződ a kíváncsiság: mindig mindent tudni szeretnél, szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is.

Miklós Edit

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük