Mennyire veszed komolyan az életet? Teszt

Mennyire veszed komolyan az életet? Teszt

Mennyire veszed komolyan az életet? Teszt, ami röviden és érthetően ad választ erre a kérdésre. Ha kiderült a válasz, az sokat segíthet a jövőben, a döntéseidben, a céljaidban, de még akár a kitartásodban is.

Kezdődhez ez a különleges teszt?

Mennyire veszed komolyan az életet? Teszt

Nem veszed túl komolyan az életet.  Nem mondhatjuk, hogy ez nagyon rossz, de sokan úgy néznek rád, mint egy nagy gyerekre. Nem akarsz előre tervezni, mert félsz a feladatoktól, kötelességtől, komolyságtól és a felelősségtől. Előbb-utóbb be kell látnod, ez így nem jó. Nem a valóságban élsz, hanem inkább egy álomvilágban, amit te irányítasz és amiben mindig minden jó és szép, gondtalan. De ébresztő! Ne félj, a felelősség, a feladatok, tervek, az igazi felnőtt élet is kellemes érzés, sőt, ez tesz csak igazán teljessé!

Egész kicsi korodtól másokkal törődsz, fontos, hogy segíthess a másikon.  Ráérzel a problémáikra, az érzelmeikre, rá tudsz hangolódni a másikra. Az emberek könnyen megnyílnak neked, tudják, hogy nem kell félniük tőled. Megbízható, csupa szív ember vagy, aki nagyon komolyan veszi az életet, a feladatait, a céljait. Fontos számodra a hasznos, boldog jelen és a célokkal, tettekkel, tervekkel teli szép jövő.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük