Ez a kép hihetetlen dolgokat árul el rólad, a lelkedről, az életedről

Ez a kép hihetetlen dolgokat árul el rólad, a lelkedről, az életedről

Egyetlen kép is rengeteg dolgot képes elárulni rólad, a lelkedről, jellemvonásaidról, arról, hogy milyen ember vagy. Ha különböző képrészleteket veszel észre, vagy ha bizonyos számú dolgot egy adott képen. Mindnek fontos a jelentése. Ezen a képen például a lovak számának van nagy jelentősége. Hány ló van a képen? Alaposan nézd meg és csak utána számolgass. A válasz mély titkokat tár fel rólad.

Itt nincs jó vagy rossz válasz. Mert most nem ez a lényeg.  Hanem Te. A lelked, a személyiséged a fontos.

Ez a kép hihetetlen dolgokat árul el rólad, a lelkedről, az életedről

Ha szerinted 1 ló van a képen:

Hajlamos vagy általánosságban tekinteni az életre. Gyorsan és határozottan hozol döntéseket, nem habozol, nem igazán foglalkozol a részletekkel. Mindig egészben látsz mindent, nem akarsz és nem szeretsz kisebb dolgokkal foglalkozni, mindig mindent egyben és egyből akarsz elérni, megvalósítani, megoldani.

A kudarcot nehezen viseled, mindig győzni akarsz. Érteni kell ezt a munkára, magánéletre, pénzre is. Nem igazán vagy csapatjátékos, abban hiszel, hogyha valamit el akarsz érni, akkor azért saját magadnak, egyedül kell megküzdeni.

Ha hibázol, beismered, nagyon szokott fájni, csalódsz magadban. Nem kened másra, nem hárítod másra, hanem tisztában vagy azzal, ez, ami történt, ez bizony miattad van.

Mindig keresed a megoldást, hiszel a jóban, a szépben.

Jó lenne, ha néha hagynád, hogy mások is segítsenek. Nem kell, mindig egyedül küzdened, bízhatsz másokban is.

5, 6, 7, 8, 9 vagy esetleg 10 lovat tudtál összeszámolni?

Nagyon kitartó és lelkiismeretes ember vagy, aki kitartóan képes küzdeni a céljaiért. Hiszel az álmaidban és azok eléréséért teszel is rengeteget. Nem szereted az unalmas feladatokat, a monotonitást, inkább a kreatív dolgokért rajongsz.

A maximális eredmény elérésére törekszel, de a figyelmedet elég könnyen el lehet vonni és emiatt a határidőkkel, pontossággal igencsak bajban vagy. Mindig elhatározod, hogy legközelebb pontosabb leszel és csak 1 dologra koncentrálsz, de aztán újra észreveszed mennyire gyönyörű és érdekes az élet és valami másba is belekezdesz párhuzamosan. Imádod az életedet.

Vannak barátaid, de a szívedhez igazán közel csak kevés embert engedsz, mert félsz a csalódástól.

Ne félj annyira a csalódástól, hidd el, vannak tényleg jó emberek, akiknek érdemes megnyílni. Csak vedd észre kik közelednek hozzád igaz szívvel.

11 vagy ennél is több lovat látsz a képen?

Csodálatos megfigyelőképességed van és képes vagy észrevenni azt, ami mások figyelmét elkerüli. Ha megbíznak egy feladattal, azt lelkiismeretesen, nagy kedvvel, becsületesen, precízen elvégzed.

Mindig mindenre keresed a választ, óriási a tudásszomj benned. Utálod, ha valaki azzal felel, hogy „nem tudom” vagy „csak azért, mert.” Mindig tudni akarod a pontos választ, mi miért történik, nem éred be a halandzsával. Annyi mindent szeretnél elérni, annyi mindenbe belekezdesz, de sokszor érzed azt, zsákutcába kerültél és nem jó az irány.

A tökéletességre törekszel mindig, mindenben. Azt szeretnéd, ha az élet minden területén mindennek meglenne a saját maga pontos helye. De emiatt nem igazán tudsz ellazulni, felengedni, egy állandó verseny az életed. Versenyzel saját magaddal, hogy még jobb és jobb legyél.

A sikereid, személyiséged, kisugárzásod miatt rengeteg az irigyed, akik csak az eredményt látják és irigylik. Azt már nem tudják, mekkora küzdelem és kitartás áll mindez mögött

Engedj egy kicsit az elvárásaidból, hidd el az élet néha pont a tökéletlensége miatt olyan tökéletesen szép.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük