Melyik kávé a kedvenced? Nem is gondolnád milyen fontos jelentése van

Melyik kávé a kedvenced? Nem is gondolnád milyen jelentése van

Melyik a kedvenc kávéd? Nem is gondolnád mit jelent ez. A kedvenc kávéd rengeteg dolgot elárul rólad, arról, hogy mit szeretsz és ki is vagy valójában.

Nézd meg a 4 képet és válaszd ki melyik a kedvenc kávéd!

Melyik kávé a kedvenced? Nem is gondolnád milyen fontos jelentése van

A fekete kávé a kedvenced?

Te igazi harcos vagy! Tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban szinte áramlik belőled. Olyan szemed, tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás, amely egyenesen behatol a másik ember lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg.

Az eszpresszó?

Nagyon magabiztos és bátor ember vagy, aki rendkívül független. Az életedben az az elv vezérel, hogy „megcsinálom a magam módján”. Az a fajta ember vagy, aki tudja, hogyan szedje össze magát anélkül, hogy bárki segítségét kérné. A mantrád a „bízz magadban”, és csak a saját hangodra hallgatsz. Az egyetlen dolog, amit megkövetelsz az emberektől, az az őszinteség, mert számodra a legrosszabb igazság jobb, mint a legjobb hazugság. Folyamatosan azon dolgozol, hogy önmagad jobb, erősebb verziója legyél.

A cappuccino-t imádod a legjobban?

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

A latte/tejeskávé az, amiért rajongsz?

Az eszed és a szíved is a helyén van. Életed minden pillanatának értéke van, érzelmileg egy kicsit mélyebben tapasztalod meg a dolgokat, mint mindenki más. Nem tudod, hogyan kell megbirkózni a nehézségekkel.

A mélységekből nagyon nehezen állsz fel, megvisel, ha valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd. Nagyon eredeti a gondolkodásod, saját stílusod és jó képességeid vannak. Midig megvéded az igazadat.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük