Ezek a csillagjegyek nem ismerik a hűség fogalmát

Ezek a csillagjegyek nem ismerik a hűség fogalmát

Léteznek olyan emberek, akik a legszebb kapcsolatban sem képesek nyugton maradni és hajtja valami őket előre. Egyszerűen képtelen az egyenes úton járni és állandóan mást keresnek, más útra térnek. Az izgalom, az unalom hajtja őket? Miért nem képesek a hűségre? Ezek a csillagjegyek nem ismerik a hűség fogalmát.

Ezek a csillagjegyek nem ismerik a hűség fogalmát

Tényleg vannak olyan csillagjegyek, akik mindig hűtlenek, akik sosem tudnak megállapodni? Vannak bizony. Ezek a csillagjegyek mindig megcsalják a párjukat. Ők a leghűtlenebbek.

Mérleg


A Mérlegek hajlamosak az elkötelezettségre és hűségre. Ami azonban néha az útjukba áll, az a
határozatlanságuk. De ha megtalálják a megfelelő embert, akkor teljesen lojálisak és elkötelezettek. Addig azonban sok szívet törnek össze.


Bak


A Bakoknak megvan az a szokásuk, hogy magukkal hordják a korábbi kapcsolataik összes érzelmi terhét. Mindez a trauma, amit a múltban átéltek, megsemmisítette képességüket, hogy elkötelezzék magukat új emberek iránt, és teljesen lojálisak legyenek. Mindig fel vannak készülve a menekülésre és ha bármi bajt szimatolnak, vagy vélnek látni, azonnal lelépnek és mást keresnek.

Kos


A Kos határozottan elkötelezett aziránt, akit szeret. Ha azonban találnak valaki mást, aki
felkelti az érdeklődésüket vagy izgatja őket, akkor a szívüket fogják követni, nem hallgatnak az eszükre. Akkor sem, ha tudják, sokat veszíthetnek.


Nyilas


Mindig keresik az izgalmat, és nem tudnak sokáig egy helyben maradni. Így a Nyilasok nem túl
hűségesek, mivel a szabad szellemük irányítja őket. Nem gondolkodnak, nem mérlegelnek, egyszerűen csak tovább állnak mindenféle lelkiismeret fordulás nélkül.


Halak


A Halak gyakran beleragadnak varázslatos képzeletbeli világukba, az intuícióik irányítják őket. Ha úgy érzik, hogy túlnőttek egy kapcsolaton, továbbmennek. Mindig valami jobbra vágynak, ezt keresik és addig nem állnak meg, míg meg nem találják.

Vízöntő


Ha az állatövi jegyek legkevésbé hűséges jegyéről van szó, a Vízöntő határozott győztes! Ez az a jegy, amely fél attól, hogy felfedje valódi énjét és megmutassa sebezhetőségét, bármennyire is törődnek vele. Sosem érzi magát biztonságban, bármit is tesz a másik fél. Sokféle arcát képes mutatni, de az igazit szinte sosem. Képtelen megállapodni, szinte mindig csak magát nézi, kompromisszumra nem hajlandó. Inkább továbbáll.

Kovács Alexa

forrás: timesofindia

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük