Csak ez a 4 csillagjegy képes az igazi, őszinte szeretetre

Csak ez a 4 csillagjegy képes az igazi, őszinte szeretetre

Ez a 4 csillagjegy nagyon tud szeretni. Csak ez a 4 csillagjegy képes az igazi, őszinte szeretetre. Te köztük vagy?

Csak ez a 4 csillagjegy képes az igazi, őszinte szeretetre

Bika

Nem tudja elképzelni az életet igazi, őszinte szerelem, szeretet nélkül. Neki lételeme az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, energikus, kedves, olyan társ, ember, aki értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre. Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnának már. Igazi természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. Nem siet, szereti megélni, átélni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes.

A szíve teljesen nyitva áll a szerettei előtt. A minőségre törekszik. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét. A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni. Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első.

Rák

Félénk, érzelmes, romantikus gondolkodású csillagjegy. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor a Rák végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik.

Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny lelke van, de a szeretett emberek mellett hegyeket képes megmozgatni. 

Tökéletes szeretetről, családról és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. 

Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára.

Skorpió csillagjegy

Aktív, energikus csillagjegy, aki mindig észreveszi a lehetőséget és megragad minden alkalmat, ami előrébb viheti. Nehezen állapodik meg, mert mindig keresi a jobbat, de emellett örök álmodozó.

Hihetetlen örömmel és várakozással tölti el az új párkapcsolat, a szerelemért, az igaz szeretetért, a családért mindenre képes.

Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, erő fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másik embert.

Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni. Kreativitása az életben lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. 

Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert a Skorpió bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

Halak

Számára olyan a szerelem, mint egy romantikus film. Hősökkel, hősnőkkel, kalandokkal és szenvedéllyel, titokzatossággal, érzékiséggel. Ebben hisz és tesz is érte, hogy ilyen kapcsolatai legyenek.

Mágnesesség jellemzi a Halakat, titokzatosságával, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.

Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd.

A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanata igazi boldogság.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük