Amit először meglátsz ezen a képen, elképesztő dolgot jelent.

Amit először meglátsz ezen a képen, elképesztő dolgot jelent

Amit először meglátsz ezen a képen, elképesztő dolgot jelent. Szerinted mi van a képen? Az első gondolat a lelked tükre.

Nézz rá erre a képre, amit először meglátsz rajta, elképesztő dolgot jelent. Első rénézésre dönts, hiszen a teszt úgy lesz a lehető legpontosabb, legtalálóbb. Szerinted mi van a képen? Az első gondolat a lelked tükre.

Amit először meglátsz ezen a képen, elképesztő dolgot jelent.

Zsiráf van szerinted a képen?:

Nagyon kíváncsi vagy és mindig, mindenben keresed a jót, a megoldást. A problémákat nem hagyod elhatalmasodni, igyekszel rendet tenni az életedben. Néha azonban nem ártana kicsit elengedni magadat, hogy élvezhesd, valóban élvezhesd az életet.

Teve:

A múltad fájó dolgait, emlékeit mélyen a szívedben raktározod el. Igyekszel felejteni, de mindig a felszínre törik a rossz a múltadból. Figyelj, mert muszáj lesz lezárnod végleg a múltadat, mert különben sohasem fogsz tudni továbblépni.

Disznó:

A most, a jelen érdekel. Nem akarsz rágódni a múlton, sem aggódni a jövőd miatt. ezer százalékosan megéled az életedet és minden pillanatot megélsz, minden lehetőséget megragadsz. De annyira pörögsz, hogy lehet lemaradsz az igazi dolgokról, mert a nagy kapkodásban nem veszed észre.

Elefánt:

Nagyon sokat csalódtál már, szinte elvesztetted a hitedet az emberekkel szemben. Már nem mersz bízni senkiben. Itt lenne az ideje annak, hogy nyiss a világ fele. Mert hidd el, van, aki megérdemli a bizalmadat.

Ló:

Sziporkázó, energikus vagy, gondolataid csak úgy száguldoznak. Melletted nem lehet unatkozni, mert folyton pörögsz. Ne hagyd félbe a dolgaidat, elképesztő sikerekre lennél képes, ha véghez is vinnéd azt, amibe belekedesz.

Medve:

A viselkedésed csak egy álca, hogy távol tartsd magadtól a csalódást. Erősnek mutatod magadat, de belül vajszíved van. A viselkedéseddel próbálod távol tartani magadtól az embereket, el akarod őket riasztani. De így annyi mindenről lemaradsz. A jóról is.

Kutya:

Hűséges vagy, kedves, odaadó. Túl gyorsan adod oda a szívedet, a bizalmadat és ez sokszor bajba sodor. Adj időt magadnak az ismerkedésre, mielőtt komolyabban belemélyedsz.

Oroszlán:

Erős vagy, legyőzhetetlen, bátor. Bármilyen akadályon átküzdöd magadat. Fáradhatatlannak érzed magadat és azt hiszed mindig mindent, csak te tudsz megoldani. Néha azonban megmutathatod, hogy van egy sebezhetőbb éned is. Ettől nem leszel kevésbé erős mások szemében, sőt!

Fa:

Annyira kusza az életed, tiszta káosz van mindenhol, ezt érzed. Pedig nagyon vágysz arra, hogy végre nyugalom vegyen körül. Vágysz már a gyökerekre és arra, hogy megállapodj. Kezdd el rendbe tenni az életed, ez lesz az első lépés egy szebb élet fele.

Miklós Edit

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük