Nagy nyári randi-horoszkóp - Ez fog történni a csillagjegyekkel

Nagy nyári randi-horoszkóp – Ez fog történni a csillagjegyekkel

Nagy nyári randi-horoszkóp. Csillagjegyekre szabott tuti randi ötletek.

Időnként az élet utadba sodorhat valakit, akinek meghódítása megéri a fáradtságot. Ha szeretnéd elbűvölni a randevútokon, nem árt, ha figyelembe veszed, hogy melyik csillagjegy melyik típusba tartozik, hogy olyan estét, találkozót, programot tervezhess a nyári időszakban, amivel lenyűgözheted. 

Nagy nyári randi-horoszkóp - Ez fog történni a csillagjegyekkel

Kos – A nyári hónapokban ez várható:

Bár kiélezett versenyképességükről ismertek, kevesen tudják, hogy mélyen belül őrzik gyermeki játékosságukat. Befutó leszel nyáron, ha például elviszed egy régimódi vidámparkba. Igaz, hogy egész idő alatt panaszkodni fog, hogy mennyire utálja, de titokban akkor lesz morcos, ha nem nyersz neki plüssállatot.

Bika

Egy vacsorázós randevú megtervezése olyan feladat, amiben a Bika jeleskedik, ezért ne is próbálkozz ilyesmivel, ez az ő területe. Ehelyett kényeztesd őt egy főzőkészlettel, amit kettesben próbálhattok ki, és később eldicsekedhet vele a barátainak.

Ikrek

A bulizás élteti nyáron, így érdemes elvinni oda, ahol reflektorfénybe kerülhet. A páros randevúkat is kedvelik, és bónuszpontokat gyűjthetsz egy ivójáték elindításával is, amelyet valószínűleg  megnyer majd.

Rák csillagjegy

Érzékenység és szentimentalizmus jellemzi nyáron, amelyet igyekszik majd elrejteni a világ elől. Ajándékozd meg egy régimódi vacsorával, és ne felejtsd el figyelmen kívül hagyni a halk szipogást a romantikus film szomorú részei alatt, amit a vacsora után néztek meg.

Oroszlán

Ha egy Oroszlánt próbálsz elcsábítani, készülj fel arra, hogy hatalmas az energiája. Az Oroszlán valóban jól érzi magát a figyelem középpontjában, ezért érdemes lenyűgözni őket azzal, hogy lefoglalsz egy asztalt egy olyan nagyon kedvelt étteremben, ahol az asztalt a pletykák szerint hónapokkal előbb le kell foglalni.

Szűz

A Szűznél biztos siker egy séta a parkban, vagy ha minőségi időt töltesz velük egy kerti pikniken. Ne felejts el ártalmatlanul közölni néhány tényt lenyűgöző tudományos ismereteidről se, ha biztosítani akarod odafigyelésedről.

Mérleg

A Mérleg először egy régi romantikus film nézése közben szeretett bele a szerelem gondolatába. Így sikert arathatsz nyáron egy finomságokkal teli gyertyafényes vacsorával, sajtkóstoló estével vagy akár egy egy napos kirándulással, de utóbbi esetében mindenképpen tájékoztasd őt a tervedről, hogy az alkalomhoz megfelelő cipőt vehessen fel.

Skorpió

A Plútó, az átalakulás és az újjászületés bolygója, ez uralja a Skorpió szívét, és nem meglepő, hogy úgy vonzza őket a rejtély, mint a lepkét a fény. A szenvedély és az izgalom iránti belső igényüket egy éjszakai csillagnézéssel vagy egy festői hajóúttal teljesítheted ki nyáron, ahol a víznél már csak a beszélgetések mélyebbek.

Nyilas

Az ideális randevúzási ötletek ennek a csillagjegynek a borkóstolástól az éjszakai kalandsportokig terjednek nyáron Mindenre nyitott jegy, akinek kevés dologgal tudsz csalódást okozni.

Bak

Nem szereti a nagy meglepetéseket a nyári időszakban, a saját feltételei szerint érdemes randizni a Bakkal. Egy laza kávé mellett beszélgetni a kedvenc bisztrójában vagy a naplementét nézve kedvenc koktélját kortyolgatva társalogni, ez a Bak számára a nyerő randi program.

Vízöntő

Az Uránusz hatása jól látható abban, hogy a Vízöntő lázadásra és a status quo-tól való elszakadásra vágyik. Nem szereti a tömeget, de a kultúrát igen a következő évben, így egy múzeumlátogatással vagy egy költői est megnézésével nyűgözheted le.

Halak

A  Halak jegy szülötte az álmodozók közé sorolható. Adj neki okot arra, hogy felcsúsztassa azt a bizonyos rózsaszín szemüveget.  Szeretik majd a rövid kiruccanásokat a nyári hónapokban, például egy szomszédos városba, vagy jól érzik magukat egy tábortűz körül üldögélve, de a szellemtörténeteket azért csak a harmadik randevúra tartogasd.

Forrás: vogue.in

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük