Hihetetlen dolgot árul el rólad ez a kép - Ilyen vagy igazából

Hihetetlen dolgot árul el rólad ez a kép – Ilyen vagy igazából

Itt és most nem kell kapkodnod, sietned a teszt megoldásával. Tehát nem első ránézésre kell döntened. Nézz rá erre a képre és csak ezután válaszd ki azt a részletet, ami igazán megragadta a figyelmedet, szívedet, lelkedet. Hihetetlen, de egyetlen apróság is képes a legfontosabb dolgokat elárulni a személyiségedről. Ez a teszt pontosan erről szól.

Hihetetlen dolgot árul el rólad ez az egyetlen részlet.

Hihetetlen dolgot árul el rólad ez a kép - Ilyen vagy igazából

Lány – Hihetetlen fontos és mély dolgot árul el rólad ez a csodálatos lélek-teszt

Hűvös, távolságtartó személy vagy, aki egy falat húzott maga köré. Kicsit ijesztőnek, ridegnek tűnsz első benyomásra. Éppen emiatt elsőre nem is igazán kedvelnek meg téged az emberek.

Mindig mindent jó előre eltervezel és egy pontos menet, terv szerint éled az életedet. Szereted beosztani az idődet, szereted, ha nyugodtan, rendesen haladnak a dolgaid. Ha ebből az egyensúlyból kizökkensz, nagyon tud bosszantani.

Nagyon nagy a felelősség tudatod, a feladataidat kitűnően, alaposan, teljes mértékben ellátod. Ezt nem nyűgnek érzed. Ha hiba csúszik a gépezetbe, a napodba, a rutinodba, az nagyon felbosszant, bánt és sokat rágódsz azon, legközelebb, hogyan is oldd meg tökéletesebben, jobban, hatékonyabban. Utálod, ha valaki elkésik, vagy ha szétszórt és nem figyel rád. Maximalista vagy, szereted, ha minden jól megy.

Ha beszélsz valakihez, szereted, ha figyel rád. Ridegséged miatt kevesen mernek közeledni hozzád, pedig igazán vágysz a társaságra, szeretetre.

Belül nagyon vágysz arra, hogy kissé lazábban tudd venni az életed, a dolgokat. De rettentően félsz, hogyha engedsz az elvárásaidból, akkor az életed darabjaira hullik szét. Korábban már kellett mindent elölről kezdened és nagyon nehéz mélységekből álltál talpra. Borzasztóan sokat küzdöttél, harcoltál, méghozzá egyedül. Mert a bajban nem álltak melletted. Szóval a viselkedésed mögött komoly érzelmek állnak. Ezt pedig csak tényleg nagyon kevesen ismerik. Ez a te titkod, az éned igazi oldala. Bár kívülről ridegnek tűnsz és törtetőnek, belül teljesen más ember vagy, teli érzelemmel, fájdalommal, reménnyel…. Ezt azonban titkolod. Meg kell tanulnod szeretni, igazán szeretni az életet, észrevenni a szépségeit…

Virágok

Szerinted te nem igazán vagy szerethető ember, nem tartod magadat sem fontosnak, sem értékesnek. Rengeteg fájdalom és csalódás ért már a múltban, kihasználtak, lehúztak, bántottak és folyamatosan azt érzékeltették veled, hogy nem érsz semmit, egy értéktelen nulla vagy, aki nem képes semmire az életben.

Az önbizalmadat teljesen lerombolták, nehezen tudtál kitörni ebből a fájdalmat, lelki sebeket okozó táraságból. Hosszú időbe telt, mert ezek az emberek nagyon tudták, hogyan és mivel tudnak téged manipulálni és visszarántani.

De végre szabad a lelked, rájöttél ezeknek az embereknek az igazi oldalára és teljesen elszigetelted magadat tőlük.

De ezzel együtt elvesztetted a hitedet önmagadban és minden emberben egyaránt. Nem hiszed, hogy léteznek jó emberek, sőt már azt is megkérdőjelezed, ennyi bántás és sértés után, hogy te az vagy-e. Szerethető vagy-e. Rossznak, ostobának, értéktelennek, egy nagy semminek érzed magadat.

De hidd el, ez nem így van.

Rengeteg szép tulajdonságod van, ezeket lassan ismét fel kell fedezned, meg kell ismerned önmagadat újra. Ez hosszú folyamat lesz.

Meg kell tanulnod, hogy néha a spontán események, történések is lehetnek szépek. Keménynek mutatod magad, így véded a szívedet a csalódásoktól. elképesztően nagy és erős falat húztál magad köré.

Itt lenne az ideje ezt lebontani és a szívedet kiengedni a börtönből, mert neked is csak ez az egy életed van. Adj esélyt az embereknek, hidd el, nem mindenki gonosz. A változás ideje most eljött.

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük