Stressz-horoszkóp - Ez vár rád nyáron

Stressz-horoszkóp – Ez vár rád nyáron

Stressz-horoszkóp – Félhetsz vagy örülhetsz idén nyáron? Mindenki másképp reagál a stresszre a mindennapi életben, de lehet, hogy nem veszi észre, hogy a csillagjegye szerepet játszik abban, hogy hogyan kezeli a dühét.

Stressz-horoszkóp - Ez vár rád nyáron

A Kos és a stressz


Ha Kos a csillagjegyed, nem meglepő, hogy nem vagy az a típus, aki véka alá rejti az érzéseit. Bár az indulatok könnyen lángra lobbanhatnak nyáron is, de nem árt észben tartani, hogy a nyersességed megsértheti mások érzéseit.


Bika


Ha a Bikát fedühítik, ha túl sok a stressz, akkor hűvössé válik a viselkedése. Akár teljes némaságba is burkolózik addig, amíg meg nem teszik felé az első lépést, és nem vállalja a másik fél a felelősséget a helytelen viselkedéséért vagy tettéért.


Ikrek


Hirtelen dührohamai és érzelmi összeomlásai miatt a barátai pengeélen sétálhatnak körülötte, de az Ikrek így dolgozza fel az érzelmeit, a stressz ilyen hatással van rá.

Rák


Míg egyesek bosszúállóak lesznek, amikor idegesíti őket valami vagy stresszelnek, addig a Rák által preferált kommunikációs mód a néma bosszú. Ugyanakkor ha nem kap elég figyelmet ez a reakciója, akkor hamar érzelmi cunamit zúdíthat a környezetére.

Oroszlán


Az Oroszlánoknak nyáron nem lesz türelme ahhoz, hogy megmondják nekik, mit tegyenek, vagy hogy meghallgassák mások véleményét az életükről. Általában ezek a dolgok felbőszítik és sokat stresszelnek emiatt. Utálja, ha megmondják mit és hogyan tegyen.


Szűz


A Szüzek a lelkük mélyén perfekcionisták, szeretik, ha rendezett az életük. Így a dolgok sorrendjének felforgatásával állandó helyet szerezhetsz a Szűz fekete listáján. Mivel azonban nem tudnak hangot adni az érzéseiknek, valószínűleg évek telhetnek el mire észreveszed, hogy haragszanak.


Mérleg


Az, hogy a Mérleg nem rajong a konfrontációért, nem azt jelenti, hogy elengedte a múltbeli
sérelmeket. Ez így marad nyáron is. Ha valóban előrelépést akar, akkor szembe kell néznie az elraktározott érzelmekkel.


Skorpió


A pokolnak sincs olyan haragja, mint a Skorpiónak. Bár olykor hajlandó szemet hunyni nyáron azoknak, akik megpróbálták felbosszantani, ám nem ilyen nagyvonalú azokkal, akik megbántották a szeretteit. Ilyen az ő igazi énjük.


Nyilas


A tűz jegye által uralt Nyilas lehet a legjobb barátod és a legrosszabb ellenséged. Bár az indulatuk lángra lobbanhatják, ugyanolyan gyorsan ki is alszik ez a tűz.

Bak


Míg nyugodt arckifejezése gyakran elhiteti az emberekkel, hogy elengedte a dolgokat, valójában ezzel fejezi ki csalódottságát, amiért cserbenhagyták. Csak azok tudják, akik igazán közel állnak hozzá, hogy a kiegyensúlyozottság látszata mögött a múlt sebei rejtőznek.

Vízöntő


Nem az a típus, aki teret enged az érzelmeinek. Hajlamos ignorálni egy ideig azokat a dolgokat is, amelyek régóta idegesítik. Amikor mégis enged az érzelmeinek, a dühe a fagyos közöny formáját ölti. Így reagál a stresszre.


Halak


A zodiákuskerék legérzelmesebb jegyeként a harcai nyáron a drámáról szólnak. A kritikát nehezen viseli és idővel a kétségbeesésből fakadó dühe felszínre kerül. Minden dühkitörés és stressz középpontjában a Halak sértődöttsége áll.

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük