Mi a kedvenced ezen a képen? Ez mindent elárul rólad

Mi a kedvenced ezen a képen? Ez mindent elárul rólad

Mi a kedvenced ezen a képen? Melyik részlet hívta fel magára a figyelmedet, mi az, ami gondolatokat indított el benned? A szem? A felhő? A gyerek? A Nap, vagy a fény? Nagyon fontos jelentése van annak, amit most választasz. Ez ugyanis mindent elárul rólad, a lelkedről, az igazi személyiségedről.

Mi a kedvenced ezen a képen? Ez mindent elárul rólad

Felhő – Ez a kedvenced ezen a képen? ezt mutatja meg rólad:

Békeszerető, kedves, jószívű ember vagy, ha a felhő a kedvenced, ha ez tetszett meg a képen a legjobban.  Mit is jelent ez ebben a tesztben?

Próbálasz mindenkinek a kedvében járni és mindig, mindenhol a jót, a szépet keresed. Hiszékeny, túl naiv is vagy, sokszor becsaptak, átvertek már, hiszen a rosszat sosem feltételezed senkiről. Nagyon tud bántani, ha valaki becsap téged, ha ártanak neked, hosszú ideig rágódsz utána ezen. Nagyon elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Becsületes, tiszta szívű ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, az mindig be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.

Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki az igazi érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazán, teljes szível, mert félsz a csalódástól. Őszinte tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz. A tömegközlekedési eszközökön mindig átadod a helyet, ha egy idős embert vagy gyereket, várandós nőt, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, a meggondolatlan döntéseket, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság. Nagyon vágysz az igaz szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy.

Fény/Nap – Ezt jelenti:

Nagyon vonzónak tartanak téged. A külsőd és a lelked tökéletes, gyönyörű harmóniában áll egymással és emiatt magadra vonzod a tekinteteket, felfigyelnek rád mindig, ahol csak jársz. Különleges a kisugárzásod, árad belőled az erő. Nemcsak erős vagy, hanem kitartó, makacs is. Mindig mindenről megvan a pontos elképzelésed, véleményed is és még kész érvekkel sem lehet eltántorítani téged semmitől, amiben te hiszel. amiben hiszel, az mellett kitartasz.

Hiába próbálnád elrejteni mit érzel, mit gondolsz, állandóan az arcodra van írva.  A szemed mindent elárul az érzelmeidről, hangulatodról. Kevésbé vagy hajlandó kompromisszumra, általában ha el akarsz érni valamit el is éred és ha meg akarsz kapni valamit, addig harcolsz, míg a tied nem lesz.

A könnyű, laza, felszínes kalandokat, kapcsolatokat nem szereted, viszont nehezen ismered fel az igazi csábítókat, mert naiv vagy. Ha egyszer elrabolták a szívedet és esetleg idővel szakításra került a sor, akkor nagyon nehezen engeded el őt, sokáig reménykedsz a folytatásban. Társas lény vagy, szereted, ha mindig van melletted valaki. Bújós, romantikus vagy, érzelmes típus.

Szem

Okos, nyugodt, megfontolt ember vagy. A feladataidat mindig időre elvégzed, sokat gondolkozol közben, keresed a legjobb megoldást és nagyon aprólékos, precíz, kitartó vagy. Óvatosan, bizalmatlanul állsz az új dolgok előtt, félsz a változásoktól. Mindig szeretnéd tudni, hogy mi a következő lépés és hogy mi várható.

Szereted eltervezni, pontosan megszervezni az egész napodat. Ha valamibe belekezdesz, és közben akadályokba ütközöl, akkor sem adod fel soha, mindig véghez viszed. Nagyon kitartó vagy, igazi harcos szellem. Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet. Szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy.   

Gyerek

Érzékeny, lelkizős, csupaszív ember vagy. Tele vagy szenvedéllyel, érzelmekkel, nem félsz beszélni, sem kérdezni, mindig kiállsz az igazadért. Másokat gyakran megvédesz, nem hagyod hogy bántsák a másikat. Tüzes vagy, energikus, lendületes, kedves.

Ha rosszat látsz, tapasztalsz, nagyon szívedre tudod venni. Szereted, ha szeretnek és utálsz egyedül lenni. Szükséged van egy társra, de csak akkor ha őszinték az érzelmek,.

Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben. Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet. Kíváncsi, érdeklődő vagy, mindig mindent tudni szeretnél. Szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük