Melyik forma a kedvenced? Ez megmutatja milyen a természeted

Melyik forma a kedvenced? Ez megmutatja milyen a természeted

Mindannyiunknak vannak kedvenc színei és formái. Ha például valaki szereti a tiszta és rendezett dolgokat, akkor ennek megfelelő lesz a szín-, és formaválasztása is. Rengeteg forma létezik, de mindenkinek van egy kedvence.

Előnyben részesítheti például a világos, élénk színeket, mint a fehéret vagy a világosszürkét, valamint a modernebb stílusokat, tiszta vonalakkal. Már gondolkodsz is azon, hogy neked melyik forma, stílus, szín is a kedvenced, igaz?

Nézd meg az alábbi képeket, és válaszd ki, melyik vonz a leginkább. A választásod során fontos a szín, forma, stílus egyaránt.


Melyik forma a kedvenced? Ez megmutatja milyen a természeted


Könnyed


Szereted a meleg időt, a pihenést, a nyugalmat és a strandolást. Képes vagy ellazulni és nyugodt tudsz maradni még őrült helyzetekben is. Az emberek szeretnek veled időt tölteni, barátságos és könnyed személyiséged miatt.


Együttérző


Nagyon együtt rezegsz az emberek érzéseivel. Együttérző és spirituális vagy. Imádod a túrákat, a forró teát és a jó könyveket. Egyformán szereted a macskákat és a kutyákat.



Heves


Nyugodt, hűvös és összeszedett vagy, és furamód egyben ez tesz téged a legtüzesebb emberek egyike közé. Remek stílusérzéked van – nemcsak a divat, hanem a lakberendezés terén is.



Vidám


Te vagy a partik lelke. Az emberek szeretik a spontán és vad természetedet. Amikor bulizni mész, általában egész éjszaka kimaradsz. Nagyon független vagy, ezért olykor kihívónak is tűnhetsz, de igazából, a felszín alatt kissé idegesnek érzed magad főleg az új emberek társaságában.



Racionális


Nagyon földhözragadt és racionális vagy. Az emberek tiszteletben tartják a véleményedet, és a megfontolt természeted miatt szeretnek tanácsot kérni tőled. Nagyon kiegyensúlyozott vagy, ritkán aggodalmaskodsz.



Érzelmes


Erős érzelmeid vannak az emberek felé. Érdekel a politika, a mindennapi történések. Szereted a hangos zenét, és nem félsz kiengedni a gőzt egy jó koncerten. A barátaid olyanok számodra, mint a családtagok. Hűséges vagy, erős és kitartó.

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:
https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük