Ennek a 3 csillagjegynek minden álma teljesülni fog novemberben

Ennek a 3 csillagjegynek minden álma teljesülni fog novemberben

Ennek a 3 csillagjegynek minden álma teljesülni fog novemberben.

Novemberben pár embernek, néhány csillagjegynek meg fog változni az élete és teljesülni fognak az álmai.

Ennek a 3 csillagjegynek minden álma teljesülni fog novemberben

Skorpió

Minden esélye megvan arra, hogy teljesüljenek az  álmai, ha kitartóan dolgozik, és nem hallgat mások véleményeire. Ez a tanács a szakmai és a személyes életre is vonatkozik. A legfontosabb dolog az, hogy mindig és minden körülmények között hallgasson a szívére a Skorpió!

Jó lenne korlátozni a terveidet és nem össze-vissza több mindenbe is belefogni, koncentrálj egy dologra és meglátod nagy sikered lesz. Próbáld elkerülni a negatív gondolatokat. Az energiád annyira erős, annyira pozitív, hogy aligha tudja bármi is megakadályozni azt, amit szeretnél elérni.

Novemberben megtalálod a módját, hogy javíts pénzügyi helyzeteden, de óvatosan kell eljárnod. Túl sok rossz és irigy ember van most körülötted. A legjobb barátaid azonban most is segítenek megküzdeni a bajokkal. Igazi csapattá kovácsolódtok össze és így együtt, több mindent érhetsz el, mint egyedül.  

Meg kell harcolnod a saját helyedért. Az illúziókban már nem hiszel, a megvilágosodás el fog jönni, a világ élénk színekben jelenik meg. A karrier lehetősége a te kezedben van. De ebben sokan fognak támogatni.  Általában olyan tulajdonságokra lesz szüksége ennek a csillagjegynek, mint, a türelem, a visszafogottság és az óvatosság. A december már nyugodtabb és harmonikusabb lesz.

Ennek a csillagjegynek néhány családi problémája megoldódik. Aktívan dolgozz, szervezd meg a magánéletedet is, erősítsd a családi kapcsolatokat. Szükséged lesz a sok történés mellett friss levegőre, menj, szellőztesd ki a fejedet.

Rák

Novemberben rengeteg különböző esemény vár rá és kellemes találkozókban is lesz része. A problémák megoldásának hagyományos megközelítése nem mindig lesz sikeres, itt az ideje annak, hogy némely dolgokban megváltoztassa a véleményét a Vízöntő.

Ez a csillagjegy végre leveszi a rózsaszín szemüveget és megtanulja objektíven szemlélni a világot. Legyél barátságos, irgalmas, könyörületes, tisztítsd meg a lelkiismeretedet a negatív gondolatoktól. Mások kéréseinek próbálsz eleget tenni és ezáltal támogatókra, szövetségesekre is lelsz majd. 

A spirituális “átalakulás” folyamatát tapasztalod. Ízek, szokások, érdekek drámai módon változnak, ami pozitívan befolyásolja a személyiségedet. 

Most a személyiséged révén erőteljes energiaáramlásban lesz részed. A magasabb erők támogatnak és  emlékezz erre, minden egyes nap, ne félj semmitől. Ennek köszönhetően a Rák tele lesz energiával és készen áll az új kalandokra. A fő szövetségese az intuíció lesz.

A magánéletben e csillagjegy szülötte nyugalomra és vidámságra számíthat. Ha már van párkapcsolatod, akkor az most nagyon harmonikus lesz. Azok pedig, akik magányosak, nem számíthatnak változásra, nem most  találják meg életük szerelmét. 

A gondolataid valószínűleg távol állnak a munkától. Az év utolsó előtti hónapjában a munkahelyi konfliktusok vagy a családi félreértések nem zárhatóak ki. Legyél türelmes és tapintatos. Mindig próbáld meg befejezni a legtöbb munkát. Ha állást keresel, akkor sikeresen szerepelhetsz interjúkon és megkaphatod álmaid munkáját. 

Bak

A legvalószínűbb, hogy novemberben többet fog dolgozni, mint korábban, ami segít a kellemetlen gondolatok elterelésében és a pénzügyi helyzet javításában.

 Lehet, hogy csalódtál valakiben, hozzád közel álló személyben, de ez nem ok arra, hogy ennyit idegeskedj.  A novemberi hónap a nagy változásokról szól, sok barátodról most fogsz lemondani. Olyanokról, akikkel már régóta nincs kapcsolatod. 

Némelyikük számára nehéz lesz a kommunikáció egy szeretett emberrel. Nehéz lesz megérteni és elfogadni az ő kívánságait, a kimondott szavak botrányokhoz vezethetnek. Legyél lágyabb, ne súlyosbítsd a helyzetet, ha a konfliktust el szeretnéd kerülni.

Ezt leszámítva viszonylag nyugodt hónapban lesz részed, nem lesznek drasztikus változások, de nagyon óvatosnak kell lenni mindennel. Ez a csillagjegy nyugodtan végzi a rutin feladatokat, és tegyél meg mindent, amit elvárnak tőled. A hónap végére egy érdekes projekt jelenhet meg, amely lehetővé teszi, hogy megmutasd a szakmai képességeidet.

Most könnyebb lesz minden, mint máskor, például hogy végre megszabadulhass a rossz szokásoktól és helyreállítsd a törékeny kapcsolatokat. 

Adj magadnak több időt, a magánéletedre is, ne félj attól, hogy őszinte legyél, és mutasd ki bátran a szeretetedet. Ha így teszel, akkor sok romantikus élményben lehet részed. 

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük