Siker-horoszkóp - Félhetsz vagy örülhetsz?

Siker-horoszkóp – Félhetsz vagy örülhetsz?

Siker-horoszkóp – Félhetsz vagy örülhetsz? Nézzük mit jósolnak a csillagok az egyes állatövi jegyek számára siker, munka szempontjából. Kik félhetnek, kik örülhetnek?

Íme a siker-horoszkóp!

Kos

Többet kellene pihenned kell, mert lelkileg és testileg is kimerült vagy. Nehéz időszak állt mögötted és a kevés energia miatt most nehezebben fog menni a munka. A családodból meríthetsz erőt, pihenj és újra szárnyra kapsz majd.

Bika

Elképesztően jól fog menni a kommunikáció és maximálisan ki is használod ennek előnyeit, következményeit. A jó beszélőkédnek köszönhetően a munkádban nagy előrelépés várható.

Ikrek

Egy képzés, oktatás, fejlesztés vár rád, amibe lelkesen fogsz belevágni. Ha kitartó vagy és elvégzed, akkor kamatoztatni tudod az ott tanultakat a munkádban. Ügyelj a nem tervezett és szükségtelen kiadásokra. Mert ezek a negatív történések elvehetik a pozitív energiádat és a munka látja majd ennek kárát.

Rák

Úgy érzed magadra is kellene szánnod időt, mert túl sokat dolgozol, túl sokat foglalkozol másokkal. Már nem ég benned akkor láng, hiszen mások sikereinek az alapját te adod. Azt érzed itt az idő végre a saját utadat egyengetni.

Oroszlán

A kötelezettségek rabja vagy. Határidők, megbeszélések, üzleti utak. Belefásultál, nincs motiváció, úgy érzed egy gépezet része vagy, egy robot. Nem szereted azt, amit csinálsz, de nem fogsz lépni, mert félsz a bizonytalantól .

Szűz

Kedvező időszak jön, hatékony és sikeres leszel, sőt még másokat is arra fogsz buzdítani, hogy kövessék a példádat, merjenek hinni, lépni, cselekedni, álmodni.

Mérleg

Minőségi, aktív munka vár rád, nagyon boldog leszel ettől. Kellemes elégedettséget fogsz érezni. A szakmai sikerek további motivációként lesznek jelen az életedben.

Skorpió

A legtöbb Skorpió számára igen sikeres időszak jön el. Annak szentelheted az életedet, amit igazán szeretsz, a munkád a hobbid is, imádni fogod. Ráadásul óriási szakmai, anyagi sikereket ígérnek a csillagok. Lehetőség lesz külföldi utazásra is.

Nyilas

Egy csomó feladatot csak halogattál, de ezek elvégzésére most jött el az idő. A késés miatt egy lépéssel hátraléptél a munkádban. Tanulsz a hibádból és rájössz arra, ha sikereket akarsz elérni, akkor azért bizony tenni kell mindig.

Bak

Annyira sokat hajtottál, de minél többet akarsz, annál kevesebbet tudsz elérni. Görcsösen akarsz jobb anyagi helyzetet elérnie, de csak ezen jár az eszed. Emiatt pedig nem sikerül semmi. Legyenek céljaid, de a lelkedet tisztítsd meg a görcsös akarástól és koncentrálj inkább a feladatra. Ha ide eljutsz, akkor meglátod elképesztő változás jön.

Vízöntő

Sok munka vár a Vízöntőre, de nincs ok az aggodalomra, menni fog minden. De készülj arra, hogy egészen az alapokig kell majd leásnod és ez sok türelmet fog igényelni. Újra mindent fel kell építened, de sikerülni fog.

Hal

Nyugodt időszak vár a Halakra, a munka jól megy, nincs idegeskedés, nincs stressz, egyszerűen csak szereted, amit csinálsz és megy is. Nem agyalod túl a dolgokat és az akadályokat könnyedén veszed.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük